NAROD PLAĆA: Pljuštale UVREDE na sjednici sazvanoj zbog uvreda narodnih poslanika

Datum:

Share post:

Na sjednici Etičkog odbora Narodne skupštine RS sazvanoj zbog uvreda narodnih poslanika na protekloj sjednici skupštine, pljuštale su uvrede između poslanika zbog čijih izjava je sjednica i sazvana.

 
 
 
 
 
Draško Stanivuković, poslanik PDP-a, je rekao da ga je Ilija Tamindžija, poslanik SNSD-a i danas na sjednici "častio" pogrdnim terminima i uvredama zbog kojih ga je i prijavio, dok Tamindžija, s druge strane, tvrdi da postoje svjedoci koji su bili na sjednici koji mogu potvrditi da nikakvih uvreda s njegove strane nije bilo, te da sve uvrede u parlamentu dolaze od strane nekoliko poslanika opozicije.
 

Sonja Karadžić Jovičević, predsjedavajuća Odborom, je rekla da je granica dobrog ponašanja od strane poslanika odavno pređena, te da sumnja da će Odbor uspjeti natjerati poslanike da promijene svoje ponašanje.

Dodala je da će konačne odluke o šest prijava koje se nalaze pred članovima Odbora biti donesene najkasnije u četvrtak pred Dan za glasanje, kako bi se poslanici mogli o njima izjasniti, te je naglasila da joj je drago da se njen mandat predsjedavanja Odborom završava početkom decembra.

Odbor je danas raspravljao o prijavi Draška Stanivukovića protiv Ilije Tamindžije, zatim o prijavi Ilije Tamindžije protiv Draška Stanivukovića, dok će narednih dana biti riječi o prijavi Kluba SNSD-a protiv Miladina Stanića, prijavi Kostadina Vasića protiv Draška Stanivukovića, zatim Draška Stanivukovića protiv Kostadina Vasića, te prijavi Spomenka Stojanovića protiv Nebojše Vukanovića.

TESTNA REKLAMA
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIRJANA ŠARENAC MIČIĆ, GENERALNI DIREKTOR TRB: Snaga znanja

Od privatizacije Tehničkog remonta Bratunac 2014. i pokretanja proizvodnje, kompanija pod skraćenicom TRB postaje zamajac industrijskog razvoja, ne...

Slovenačka delegacija posjetila bijeljinsku Bolnicu

Delegacija iz slovenačkog pobratimskog grada Žalec, predvođena gradonačelnikom Jankom Kosom, posjetila je danas JZU Bolnica “Sveti vračevi”. Gosti...

EPISKOP FOTIJE: Neka svako uradi koliko može da ovaj grad bude bolji za život (foto)

BIJELjINA PROSLAVILA SVOJU SLAVU - DAN SVETOG PANTELEJMONA Večernjim bogosluženjem u Crkvi Svetog Đorđa, svečanom litijom centralnim gradskim ulicama,...

Sve više se traži montažni krov nad glavom

Poskupljenje građevinskog materijala u BiH, ali i hronični nedostatak radne snage odrazili su se na to da sve...