NAPADAČ UPAO U ŠKOLU SA PUŠKOM: Profesor savladao napadača!

Datum:

Share post:

U Ekonomsko- ugostiteljskoj školi Vuk Karadžić u Velikoj Plani danas se odigrala prava drama, a tragedija je izbjegnuta zahvaljujući prisebnom profesoru koji je savladao napadača naoružanog do zuba.
 

Goran T. iz sela Livadice kod Velike Plane upao je u srednju školu sa puškom.

Nasumice je ušao je u jedno od odjeljenja, a djevojčica je pozvala razrednog starešinu Slavoljuba Stojadinovića.

 

Profesor heroj: Slavoljub Stojadinović 

Uslijedilo je rvanje sa razrednim, koji je uspio da ga savlada. U pokušaju da se odbrani od profesora Goran je i zapucao i samo ludom srećom niko nije povrijeđen.

TESTNA REKLAMA

Na društvenim mrežama nakon pucnjave pojavila se fotografija za koju se pretpostavlja da je nastala u ovoj srednjoj školi u Velikoj Plani.

Prve informacije ukazuju da je u pitanju psihički poremećena osoba koja je htela da napravi talačku situaciju u školi, ali je srećom osujećen u namjeri.

Na fotografiji koja je objavljena uz komentar “pucnjava se upravo dogodila u mojoj školi”, vide se učenici kako stoje u dvorištu škole.

Đak koji je objavio ovu fotografiju na Tviteru napisao je da se od straha “trese” zbog pucnjave koja se dogodila u školi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Trivička i Šarović žive u virtuelnom svijetu

Reagovanje SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina izražava ozbiljnu zabrinutost da su i Mirko Šarović i...

Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj

Bokserska nada Dunja Vukšić iz BK "Radnik" Bijeljina predstavljaće Bijeljinu i Republiku Srpsku na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u...

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati...

AGRO SAVJET: Kada i kako se vrši skidanje lišća paradajza

Oplodnja i skidanje lišća paradajza – Početno skidanje lišća paradajza obično se vrši kada biljka pređe metar visine.  U...