Milovanović najavio SMJENE u Bijeljini ali i OPOZIV!? (foto, video)

Datum:

Share post:

Miroslav Milovanović, predsjednik SNSD Bijeljina se sinoć (04. oktobar 2022.) oglasio na svom Tviter nalogu i tom prilikom napisao: “Prije nego se politički obračunamo sa rijaliti gradonačelnikom Bijeljine, moraćemo se zahvaliti nekim kadrovima koji su pomislili da SNSD nema karakter. SNSD je najodgovornija stranka koja ima granicu tolerancije“.

Da li se ide u “opoziv“ i smjenu kadrova?

Iz ovog Tvita Milovanovića se jasno može zaključiti da se nešto “krupno“ dešava u bijeljinskom SNSD.

TESTNA REKLAMA

S, obzirom da je poznato da je Milorad Dodik, Miroslava Milovanovića imenovao za predsjednika GO SNSD Bijeljina samo jedan dan prije početka predizborne kampanje, samo po sebi govori o tome koliko Milovanović uživa povjerenje kod Milorada Dodika, a takođe ne treba ni zaboraviti činjenicu da se u samoj izbornoj noći Dodik javno zahvalio bijeljinskom SNSD, što nije uradio nikada do sada.

Čitajući Milovanovićev Tvit: “Prije nego se politički obračunamo sa rijaliti gradonačelnikom Bijeljine, moraćemo se zahvaliti nekim kadrovima koji su pomislili da SNSD nema karakter. SNSD je najodgovornija stranka koja ima granicu tolerancije“, sve navodi na zaključak da predsjednik GO SNSD Bijeljina očigledno nije zadovoljan nekim od “kadrova“ u Bijeljini.

Da li je Milovanović pod “političkim obračunom sa rijaliti gradonačelnikom Bijeljine“ mislio na pokretanje opoziva Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, nismo uspjeli saznati jer nije odgovarao na pozive redakcije portala Dešavanja u Bijeljini kao ni na upućene poruke.

(Miroslav Milovanović najavljuje opoziv – Konvencija SNSD u Bijeljini, 05. septembar 2022. godine)

Na koje “kadrove“ misli Milovanović?

Što se tiče Milovanovićeve rečenice o “zahvaljivanju nekim“ kadrovima, jedno pitanje se nameće samo po sebi: Da li Milovanović misli samo na kadrove SNSD ili i na pojedine koalicione kadrove?

Ono što se tokom same kampanje, ali i posle završetka izbora u bijeljinskom SNSD moglo “tiho“ čuti su i “govorkanja“ da su pojedini “kadrovi“ bili vidljivi dok su neki bili “posmatrači“, sa strane…uz komentare da …su pojednici vjerovatno “priželjkivali katastrofalne rezultate“…

Uostalom pokazaće vrijeme!

“Trojka“ jedinstvena!

Ono što se u predhodnih mjesec dana, odnosno od Milovanovićevog imenovanja na mjesto predsjednika bijeljinskog SNSD moglo primijetiti je i to da su čelni ljudi i funkcioneri SNSD u Bijeljini, dakle Miroslav Milovanović, Vojin Mitrović i Nedeljko Ćorić djelovali jedinstveno, što se nebi baš moglo reći za predhodne kampanje!

Samo javno spominjanje i pisanje na Tviter nalogu i najavljivanje “političkog obračuna sa rijaliti gradonačelnikom Bijeljine“ kao i zahvaljivanju “nekim“ kadrovima jasno govori da je ova “trojka“ nešto dogovorila…

Ono što je sigurno s obzirom da još nisu proglašeni zvanični rezultati Opštih izbora u Republici Srpskoj i BiH, je i to da će u Bijeljini i dalje biti izuzetno “politički turbulentno“!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

“UPITNA PLATA“ za radnike Gradske uprave Grada Bijeljina!?

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje upitno je da li će radnici Gradske uprave Grada Bijeljina dobiti...

SKUPŠTINA SRPSKE, prvog decebra: Izbor delegata u Dom naroda BiH i u Vijeće naroda RS

Prva posebna sjednica NSRS u četvrtak Prva posebna sjednice Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi da bude održana u...

Šta donosi promjena na čelu PDP: Stanivuković (ne)će u simbiozu s Dodikom

Izborni Sabor PDP na kojem bi ta stranka trebalo da dobije novog predsjednika biće održan na proljeće sljedeće...

Šta otkrivaju presude za seksualno nasilje u BiH: Žrtve silovanja na udaru NEČASNIH SUDIJA I TUŽILACA

Silovanje se u BiH još uvijek smatra krivičnim djelom drugog reda, iako je to teški zločin, sa trajnim...