Glavni odbor SDS je danas potvrdio nagovještaje i saznanja portala Dešavanja u Bijeljini da će SDS izaći na predstojeće Lokalne izbore pod nazivom „SDS VOLJA NARODA“.

Ostalo je još par „varijanti“ …. da se izađe na izbore pod pravim i jedinim imenom, SDS, imenom Srpske demokratske stranke, stranke koja je sa narodom i Vojskom Republike Srpske stvorila Republiku Srpsku.

Miličević: Srpska demokratska stranka će sigurno izaći na izbore. Raspravljamo o modelima prijavljivanja stranke na izbore.

Glavna tema sjednice Glavnog odbora SDS su problemi s kojim se susreće SDS zbog sankcija zbog kojih je SDS-u ugašen jedini račun u banci kao i modeli prijavljivanja na izbore bez transakcionog računa, istakao je dr Milan Miličević, u pauzi tokom zasjedanja Glavnog odbora SDS.

SDS danas odlučuje izlazi li na izbore pod nazivom ’’SDS Volja naroda’’

„Postoji mnogo konstrukcitnih diskusija. Više je puteva koji su sada pred Srpskom demokratskom strankom u pitanju prijave na izbore ali naša poruka je da će Srpska demokratska stranka biti učenik lokalnih izbora bez obzira što će nam i u finansijskom i organizacionom smislu biti teško“, poručio je Miličević.

On je naglasio da se iz diskusija članova Glavnog odbora SDS vidi energija i želja da radimo dobro i ostvarimo dobre rezultate u oktobru.

„Postoji više puteva izlaska na izbore ali naš krajnji izlaz je da Srpska demokratska stranka na izbore izađe kao Srpska demokratska stranka – volja naroda, kao politički subjekt koji se može prijaviti na izbore dok bi naša kampanja i naš program ostali isti“, poručio je Milićević.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име