LOPARE: PRIJEM ZA DOBITNIKE MEDALJE „SVETI ĐORĐE“, U DOMU ZDRAVLJA „DR ROSA HADŽIVUKOVIĆ“

Datum:

Share post:

Na sjednici Skupštine opštine Lopare, održanoj povodom Dana opštine Đurđevdana, dodijeljena su priznanja zaslužnim građanima koji svojim radom i trudom daju značajan doprinos u razvoju Lopara.

Među dobitnicima priznanja je i pet ljekara Doma zdravlja „Dr Rosa Hadživuković“ Lopare.

Medalje Svetog Đorđa na pomenutoj sjednici su uručene dr Iliji Joviću, dr Radiji Tomić, dr Nadi Šakotić, dr Oliveri Krsmanović i dr Borki Gavrić (posthumno), čiju je nagradu preuzeo muž Rado Gavrić.

Dobitnicima priznanja direktor Doma zdaravlja Dušan Šakotić i menadžer za zdravstvena pitanja Želimir Nešković upriličili su svečani prijem u prostorijama ustanove.

„Menadžment i zaposleni Doma zdravlja izražavaju duboku zahvalnost ljekarima koji su dio svog radnog vijeka proveli u našoj ustanovi i time unaprijedili zdravstvenu zaštitu i podigli ugled svojoj profesiji na području naše lokalne zajednice“, rekao je Dušan Šakotić, direktor Doma zdravlja.

Dr Nada Šakotić je, u svoje lično ime i u ime nagrađenih kolega, izrazila zahvalnost rukovodstvu i zaposlenim Doma zdravlja na organizovanom prijemu, kao i Skupštini opštine Lopare na dodijeljenim priznanjima.

„Nekad smo možda međusobno kao kolege komentarisali da bi bilo dobro da se neka od nagrada dodijeli nekom od doktora. Nikad nisam razmišljala o tome da treba da budem ja za nešto specijalno nagrađena. Moj rad, kao i rad mojih kolega je dio naših života i našeg opredjeljenja, a nagrade su dobre za podizanje ugleda naše profesije“, navela je Šakotićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: SNSD nije velika partija, igubili ste u Bijeljini 183:0!

Tomica Stojanović je na današnjoj sjednici NS RS kao poslanik SDS rekao da SNSD nije velika partija. Vi ste...

BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva. - Premijerka Ana Brnabić izjavila...

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...