LOPARE: PRIJEM ZA DOBITNIKE MEDALJE „SVETI ĐORĐE“, U DOMU ZDRAVLJA „DR ROSA HADŽIVUKOVIĆ“

Datum:

Share post:

Na sjednici Skupštine opštine Lopare, održanoj povodom Dana opštine Đurđevdana, dodijeljena su priznanja zaslužnim građanima koji svojim radom i trudom daju značajan doprinos u razvoju Lopara.

Među dobitnicima priznanja je i pet ljekara Doma zdravlja „Dr Rosa Hadživuković“ Lopare.

Medalje Svetog Đorđa na pomenutoj sjednici su uručene dr Iliji Joviću, dr Radiji Tomić, dr Nadi Šakotić, dr Oliveri Krsmanović i dr Borki Gavrić (posthumno), čiju je nagradu preuzeo muž Rado Gavrić.

Dobitnicima priznanja direktor Doma zdaravlja Dušan Šakotić i menadžer za zdravstvena pitanja Želimir Nešković upriličili su svečani prijem u prostorijama ustanove.

„Menadžment i zaposleni Doma zdravlja izražavaju duboku zahvalnost ljekarima koji su dio svog radnog vijeka proveli u našoj ustanovi i time unaprijedili zdravstvenu zaštitu i podigli ugled svojoj profesiji na području naše lokalne zajednice“, rekao je Dušan Šakotić, direktor Doma zdravlja.

Dr Nada Šakotić je, u svoje lično ime i u ime nagrađenih kolega, izrazila zahvalnost rukovodstvu i zaposlenim Doma zdravlja na organizovanom prijemu, kao i Skupštini opštine Lopare na dodijeljenim priznanjima.

„Nekad smo možda međusobno kao kolege komentarisali da bi bilo dobro da se neka od nagrada dodijeli nekom od doktora. Nikad nisam razmišljala o tome da treba da budem ja za nešto specijalno nagrađena. Moj rad, kao i rad mojih kolega je dio naših života i našeg opredjeljenja, a nagrade su dobre za podizanje ugleda naše profesije“, navela je Šakotićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...