KOŠARKAŠI RADNIKA UKNJIŽILI PETI TRIJUMF

Datum:

Share post:

Košarkaši Radnika upisali su i petu pobjedu u Prvoj ligi RS. Bijeljinci su u uzbudljivoj utakmici savladali Student-Igokeu rezultatom 85:76. Prelomna je bila poslednja četvrtina koju je Radnik riješio u svoju korist sa 14 poena razlike.

Radnik je prvu četvrtinu dobio rezultatom 27:23. U drugom periodu, gostujuća ekipa zaigrala je nešto bolje pa se na odmor otišlo sa prednošću Student-Igoke od tri koša razlike 44:41.

U trećem periodu igra je bila dosta izjednačena ali su gosti ipak uspjeli da održe prednost od 64:59. U poslednju četvrtinu Radnik ulazi daleko bolje. Izabranici Vladimira Radovanovića sjajnom igrom u napadu i odbrani uspjeli su slomiti otpor gostiju na kraju zasluženo slaviti sa 85:76.

Najefikasniji u domaćem sastavu bili su Dejan Kokoruš sa 26 i Đorđe Mičić sa 24, poena, dok su se u redovima gostiju istakli Slijepčević sa 24 i Kondić sa 22 postignuta poena.
 
RADNIK ELVACO METPRO – SUDENT-IGOKEA 85:76
(27:23, 14:21, 18:20, 26:12)

Dvorana: OŠ ‘’Vuk Karadžić’’ u Bijeljini. Bez prisustva publike. Sudije: Dejan Knežević, Srđan Bogdanović, Danijel Papaz.

RADNIK ELVACO METPRO: Vlačić, Berbakov 10, Kecman 11, Mičić 24, Jovanović 4, Radović, Borisogljebski, Vidaković, Curović, Kokoruš 26, Spasojević, Kajmaković 8. Trener: Vladimir Radovanović.

STUDENT-IGOKEA: Kondić 22, Bošković 3, Slijepčević 24, Radulović 6, Danilović 5, Delalić 8, Ješić, Ateljević, Pavlović 1, Petrović 7. Trener: Slobodan Kecman.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Sport Bijeljina
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...