Kako da vratite stari izgled Gmaila

Datum:

Share post:

Google mijenja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmjenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim servisima. Međutim, ukoliko vam se novi izgled ne sviđa, možete još neko vrijeme zadržati stari izgled.

Nije poznato koliko dugo će ova opcija biti dostupna, ali za sada se na prethodni dizajn možete vratiti pomoću samo nekoliko klikova.

Ukoliko odlučite da želite novi izgled da zamenite starim, otvorite svoj Gmail inboks, kliknite na Settings zupčanik u gornjem desnom uglu stranice i izaberite „Go back to the original view“.

Dobićete prozor sa pitanjem zbog čega želite da se vratite na izgled prethodne verzije, a li to polje možete da ostavite praznim.

TESTNA REKLAMA

Novi dizajn Gmaila, pored izmijenjenog izgleda, dodaje i Google Chat, Spaces i Meet u glavni meni Gmaila s lijeve strane. U okviru novog dizajna, korisnici i dalje imaju mogućnost da mijenjaju neke funkcije i izgled svog inboksa.

Tu je mogućnost izbora koliko kompaktni će biti imejlovi, koje poruke se pojavljuju u vrhu stranice, menjanje Gmail pozadine i drugo.

Dešavanja u Bijeljini 
Foto: pixabay.com
Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...