JOVAN GAJIĆ: “TOMICA STOJANOVIĆ JE MEĐU PRVIMA ZAGOVARAO SAVEZ SA SNSD U BIJELJINI“ (video)

Datum:

Share post:

Predsjednik Kluba odbornika SDS Semberije u Skupštini Grada Bijeljine Jovan Gajić je u emisiji ,,Oko u oko'' portala Dešavanja u Bijeljini rekao da je Tomica Stojanović, aktuelni predsjednik Gradskog odbora SDS u Bijeljini među prvima zagovarao, a potom se među prvima izjasnio za koaliciju SDS sa SNSD i drugim partijama u Bijeljini na ovim lokalnim izborima.

Sada se, rekao je Gajić postavlja pitanje ko je koga izdao i ko je promijenio stranu, da li grupacija koja je ostala vjerna tada datom obećanju da će podržati gradonačelnika Mićića u pravljenju široke koalicije, zbog čega je istjerana iz SDS ili Stojanović koji je promijenio stav i sada je član Predsjedništva SDS i blizak Šarovićev saradnik!?

TOMICA Stojanović pred Šarovićem zagovarao koaliciju sa SNSD – Šarović prihvatio koncept 
Govoreći o tome kako se unutar GO SDS Bijeljina prije godinu dana došlo do koncepta ,,okupljanja svih stranaka oko SDS u Semberiji'' Jovan Gajić je rekao da se lično, među posljednjim izjasnio da će podržati savez i sa SNSD, ali je to učinio kada je uvidio da su svi za tu opciju, među prvima Tomica Stojanović, dajući riječ da neće izdati (Tomica Stojanović).

,,Mi kada smo ovdje u Bijeljini predložili koncept za opstanak Srpske demokratske stranke, znate li da je gospodin Šarović prihvatio to? Ne znate? Ja sam bio na sastanku-odboru kada je gospodin Šarović rekao ako vi mislite da je to rješenje, govorim o ovom konceptu za ove izbore 2020, da napravimo široku koaliciju, da Srpska demokratska stranka bude jedinstvena sačuvana, jedno mjesto okupljanja, mjesto jedinstva na prostoru Semberije u cilju realizacije svih ovih projekata o kojima pričamo, da je Vaš sadašnji predsjednik Gradskog odbora prije mene rekao : Jedino rješenje za Semberiju je to, da idemo u koaliciju'' rekao je Gajić obraćajući se kandidatu SDS za Skupštinu Grada Mladenu Arsenoviću koji je optužio grupaciju oko Mićića za izdaju i ,,prelijetanje'' u drugi tabor.

GAJIĆ: U pitanju je Tomica Stojanović
Na pitanje novinara portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji ''Oko u oko'' na koga konkretno misli kada kaže ,,Vaš predsjednik Gradskog odbora'' Gajić je odgovorio da je u pitanju sadašnji predsjednik GO SDS Bijeljina Tomica Stojanović.

,,Gospodin Stojanović. Prije mene je rekao. Vi niste bili (Arsenoviću) uključeni u to i ne znate. Imate jedan dio pogrešnih informacija. Ja sam sve to preživio, bio je konkretan Gajić.

MIĆIĆ je istjeran, jer je želio reforme u SDS i vraćanje pobjedničkog duha 
Gajić je dalje rekao da su članovi SDS iz Semberije od 2014. godine zagovarali reforme unutar stranke, nudili da Mićić bude kandidat za najviše funkcije u Srpskoj, zagovarali vraćanje patriotske ideologije, ali da je tadašnji predsjednik Mladen Bosić ucjenama osujetio takva nastojanja. Sve se završilo istjerivanjem Mićića iz SDS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...