GO PDP Bijeljina proslavio krsnu slavu Bogojavljenje (foto, video)

Datum:

Share post:

Gradski odbor Partije Demokratskog Progresa u Bijeljini proslavio je danas krsnu slavu Bogojavljenje u prisustvu velikog stranačkih funkcionera, visokih zvanica, prijatelja i gostiju.

„Već 23. godinu za redom GO PDP Bijeljina obilježava krsnu slavu Bogojavljenje. Ova godina je specifična, jer zbog epidemioloških razloga, slavu nismo na ovaj način obilježavali već dvije godine. Drago mi je da se ponovo okupljamo u ovako velikom broju sa našim prijateljima i kumovima iz SDS i nastavljamo saradnju, naravno, i u političkom smislu u Republici Srpskoj, ali i u Bijeljini“, rekao je predsjednik GO Bijeljina Slaviša Marković.

Gost već tradicionalno je bio i predsjednik PDP RS Branislav Borenović koji je istakao da je bijeljinska jedna od najvažnijih gradskih organizacija PDP.

„Već tradicionalno, preko 20 godina na današnji datum u Bijeljini proslavljamo slavu GO PDP Bijeljina. Značaj je datum, ali i Bijeljina i Semberija je od najveće važnosti za Republiku Srpsku, a pred nama je godina velikih turbulencija, političkih izazova u kojima treba da pokažemo da smo dovoljno sabrani, da smo dovoljno snažni, odlučni i hrabri da odbranimo Bijeljinu od najavljenog napada vladajućeg režima“, rekao je Borenović.

On je istakao da je iza PDP turbulentna, teška, složena godina u kojoj su pokušali sačuvati izborni rezultat i da se pokazalo da su u Semberiji uspjeli sačuvati jednu vrstu stabilnosti rezultata koji može da bude na nivou onoga iz ranijeg perioda. 

Kum slave GO PDP Bijeljina bio je predsjednik GO SDS Bijeljina Tomica Stojanović koji je iskoristio priliku da svim članovima, simpatizerima i pristalicama PDP Bijeljina čestita današnju slavu.

„Bog se javi. PDP-u želim dobar rad u narednom periodu i da se naša dobra i kvalitetna saradnja iz prethodnog perioda nastavi i u narednom periodu na isti način. Pred nama je izazovan period, gdje ćemo biti na velikom ispitu i ne sumnjam da ćemo imati odličan rezultat“, istakao je Stojanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...