Formirana Omladina Gradskog odbora RSS Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

U Republičkoj stranci Srpske održan je sastanak povodom formiranja Omladine Gradskog odbora RSS Bijeljina, kojem je prisustvovalo tridesetak omladinaca spremnih da u narednom periodu realizuju njihove ideje posvećene prosperitetu Bijeljine i Semberije, saopšteno je iz RSS.

– Ovom prilikom formirano je i povjereništvo Omladine Gradskog odbora RSS Bijeljina, čiji su članovi Rada Mićić, Ana Bajić, Teodor Jurišić, Nemanja Zubac, Dajana Radišić, Jovana Kovačević, Đorđe Lukić i Tatjana Jokanović.

RSS je izuzetno zadovoljna i brojem novih omladinaca koji su se priključili radu stranke. Ovo je pokazatelj da mladi i te kako znaju šta je potrebno njihovim generacijama i da traže način da to i ostvare – navedeno je u saopštenju.

Iz RSS su pozvali omladince iz Bijeljine da postanu dio društveno-političkog odlučivanja i da svaki problem sa kojim se suočavaju u njihovom gradu pokušaju da riješe uspostavljanjem kvalitetnije komunikacije sa lokalnim parlamentom i lokalnom zajednicom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na današnji dan – 19. mart

Danas je utorak, 19. mart, 79. dan 2023. Do kraja godine ima 287 dana. 1519. - Rođen francuski kralj...

Dnevni horoskop za 19. mart

Ovan Ljubav: Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Posao: Nedostaje Vam koncentracija...

PET MAGAZIN: Saluki – najstarija rasa pasa

Saluki, jedna od najstarijih rasa na svetu, je pas srednje veličine koji je poznat po svom vitkom, mišićavom,...

Čak trećina novih Mac korisnika su bivši vlasnici Windows PC računara

Novo istraživanje tržišta računara otkriva da je trećina novih Mac korisnika u prošloj godini, prije obavljanja Apple kupovine...