FK „ZVIJEZDA 09“ BIJELJINA: Pokušaćemo da ostvarimo maksimalne bodove u polusezoni (foto, video)

Datum:

Share post:

FK „Zvijezda 09“ Bijeljina, danas je održao prvi trening u ovoj polusezoni, nakon čega su medijima predstavili neke od svojih planova. Ono što ističu kao dugoročni cilj je da juniori ovog bijeljinskog kluba ostanu u Premijer ligi.

„U narednom periodu, pokušaćemo da napravimo ovaj klub još jačim nego što jeste. Naše sportske ambicije su zacrtane – pokušavamo sav potencijal novih igrača i nove infrastrukture da dovedemo u veći rang. Vremena nisu laka, imamo i drugih konkurenata i ne žurimo nigdje. Ni Rim nije sagrađen za tri dana. Lagano krećemo da radimo na planovima i pokušaćemo da ostvarimo maksimalne bodove u polusezoni. Svi smo zadovoljni infrastrukturom, uslovima, radi se dobro.

Počeli smo sa pripremama 16. januara, a moram da kažem da je naš igrački kadar kvalitetan“, rekao je Zlatko Krbanjević, sportski direktor FK „Zvijezda 09“ Bijeljina.

Šef stručnog štaba „Zvijezde 09“ Srđan Šušić rekao je da su ove polusezone okrenuti ka mlađim igračima.

„Ove polusezone smo se okrenuli mlađim igračima koji treba da su perspektiva kluba u narednom periodu i koji mogu da igraju i za mlađu selekciju – juniore, a i za prvi tim. Tu imamo i iskusnije igrače koji će značiti našim „klincima“. Jedan od njih je i Nemanja – sjajan momak, sjajan fudbaler koji ima sjajnu karijeru i samo njegovo prisustvo, ne samo u klubu, nego i u radu sa mlađim igračima nam znači. Nadamo se da će naši mladi igrači napraviti ozbiljnu karijeru kao što je Nemanjina. Još uvijek ne znamo da li ćemo ići na pripreme. Odradili smo danas trening po ovakvom vremenu, teški su uslovi. Svakako je bitno da radimo. Sutra nas čeka prijateljska utakmica i ako nam dozvoli vrijeme, igramo sa „Tuzla Sitijem“. Nakon toga, za četiri dana, gostujemo našim kolegama iz Bijeljine, „Radniku“. Poslije toga igraćemo još pet do šest kontrolnih utakmica“, istakao je Šušić.

Nemanja Kojić, fudbaler koji je nakon bogate fudbalske karijere zaigrao i za FK „Zvijezdu 09“, istakao je da je ovo klub koji se uzdiže, koji je u ekspanziji, sa odličnim uslovima za igrače.

„Bio sam u raznim državama, ali ovakve uslove, pogotovo u ovim našim balkanskim državama retko gde da ćete naći. Mislim da svi moramo biti svesni šta nam ljudi iz kluba i stručni štab pružaju. Mi moramo na svakoj utakmici da damo maksimum kako bismo opravdali očekivanja. Mislim da smo uradili pravi posao u ovom prelaznom periodu što se tiče igrača, pojačali smo se na par pozicija, osvježili smo se na par pozicija i mislim da ćemo uz neke mlade igrače, koji će tek nadoći i biti perspektiva, ne samo bosanskog, nego i svjetskog fudbala, mnogo uraditi. Nadam se da ćemo svi zajedno na kraju godine slaviti i biti u Premijer ligi“, zaključio je Kojić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...