“ELEKTRO-BIJELJINA“: DANAS bez STRUJE oko 4.200 korisnika

Datum:

Share post:

U sredu 24. juna, radnici „Elektroprenosa BiH“ izvodiće radove u TS 110/x kV „Bijeljina 1“, tako da će i radnici „Elektro-Bijeljine“ iskoristiti taj zastoj i izvršiti godišnji remont 10 kV dalekovoda „Ciglana“  i „Janja stara“, zbog čega će u vremenu od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biti oko 1.300 korisnika koji se električnom energijom snabdijevaju sa pomenutih dalekovoda.

Reč je o korisnicima u djelovima naselja Krušik i Kaltinovača, zatim u ulicama Kulina bana, Marka Miljanova, Jurija Gagarina, Pantelinska i pripadajućim ulicama.

Takođe, zbog radova „Elektroprenosa BiH“ u TS 110/x kV „Bijeljina 1“ na dalekovodu „Šećerana“, radnici „Elektro-Bijeljine“ će prilagoditi program aktivnosti i izvodiće radove na godišnjem remontu TS 35/10 kV „Čađavica“.
U periodu od 8.00 do 16.00 časova, električnu energiju neće imati oko 2.900 korisnika koji se snabdevaju sa dalekovoda „Donja Čađavica“, „Obarska“, „Crnjelovo“ i „Donji Dragaljevac“.

Molimo kupce za razumijevanje, jer su najavljeni radovi neophodni za pouzdanost sistema i kvalitet isporuke električne energije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...