BIJELJINA: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Datum:

Share post:

Danas, od 8.00 do 14.30 časova mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u ulicama Kruševačka, Danka Kabilja Bukija i Brčanska u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naselju Gornje zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, navode iz AD „Vodovod i kanalizacija“.

Radnici „Elektroprenosa BiH“ izvodiće radove u TS 110/x kV „Bijeljina 1“, tako da će i radnici „Elektro-Bijeljine“ iskoristiti taj zastoj i izvršiti godišnji remont 10 kV dalekovoda „Ciglana“  i „Janja stara“, zbog čega će u vremenu od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biti oko 1.300 korisnika koji se električnom energijom snabdijevaju sa pomenutih dalekovoda.

Reč je o korisnicima u djelovima naselja Krušik i Kaltinovača, zatim u ulicama Kulina bana, Marka Miljanova, Jurija Gagarina, Pantelinska i pripadajućim ulicama.

Takođe, zbog radova „Elektroprenosa BiH“ u TS 110/x kV „Bijeljina 1“ na dalekovodu „Šećerana“, radnici „Elektro-Bijeljine“ će prilagoditi program aktivnosti i izvodiće radove na godišnjem remontu TS 35/10 kV „Čađavica“.

U periodu od 8.00 do 16.00 časova, električnu energiju neće imati oko 2.900 korisnika koji se snabdevaju sa dalekovoda „Donja Čađavica“, „Obarska“, „Crnjelovo“ i „Donji Dragaljevac“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MEŠKOVIĆ: Zadovoljni smo rodom jagoda, ali ne i cijenom (video)

Proizvođač jagoda iz Čelića Mustafa Mešković, pričao je kakva je proizvodnja jagode ove godine, kao i isplati li...

NIKOLA GRUJIĆ briljirao u Španiji: Učestvovalo 750 studenata, MLADIĆ IZ LOPARA osvojio drugo mjesto

Dvadesettrogodišnji Nikola Grujić iz Lopara, student četvrte godine Fakulteta za računarstvo i informatiku Univerziteta „Sinergija“ u Bijeljini, na...

ĐURĐEVIĆ: Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine

Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine Zadovoljan sam radom Skupštine i...

PETROVIĆ: Uprkos opstrukcijama, Grad funkcioniše bolje nego bilo koji drugi grad u Srpskoj

Kako biste ocijenili rad Vašeg kabineta u prvom kvartalu ove godine? -Na prvom mjestu bih rekao da je rad...