BIJELJINA: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Datum:

Share post:

Danas, od 8.00 do 14.30 časova mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u ulicama Kruševačka, Danka Kabilja Bukija i Brčanska u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naselju Gornje zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, navode iz AD „Vodovod i kanalizacija“.

Radnici „Elektroprenosa BiH“ izvodiće radove u TS 110/x kV „Bijeljina 1“, tako da će i radnici „Elektro-Bijeljine“ iskoristiti taj zastoj i izvršiti godišnji remont 10 kV dalekovoda „Ciglana“  i „Janja stara“, zbog čega će u vremenu od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biti oko 1.300 korisnika koji se električnom energijom snabdijevaju sa pomenutih dalekovoda.

Reč je o korisnicima u djelovima naselja Krušik i Kaltinovača, zatim u ulicama Kulina bana, Marka Miljanova, Jurija Gagarina, Pantelinska i pripadajućim ulicama.

Takođe, zbog radova „Elektroprenosa BiH“ u TS 110/x kV „Bijeljina 1“ na dalekovodu „Šećerana“, radnici „Elektro-Bijeljine“ će prilagoditi program aktivnosti i izvodiće radove na godišnjem remontu TS 35/10 kV „Čađavica“.

U periodu od 8.00 do 16.00 časova, električnu energiju neće imati oko 2.900 korisnika koji se snabdevaju sa dalekovoda „Donja Čađavica“, „Obarska“, „Crnjelovo“ i „Donji Dragaljevac“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini otvoren Simpozijum Udruženja urologa Srbije – Urgentna stanja u urologiji (foto, video)

Udruženje Urologa Srbije večeras je u Etno selu "Stanišići" u Bijeljini otvorilo simpozijum, koji će biti održan od...

MILAN DAKIĆ, direktor Puteva Srpske DOBITNIK PRIZNANJA “Kapetan Miša Anastasijević”

Pod sloganom “Otadžbina se brani stvaralaštvom”, u Privrednoj komori Republike Srpske održana je promocija projekta “Put ka vrhu”,...

Potresna poruka na spomen-ploči u Zagrebu za brutalno ubijenu srpsku porodicu Zec 1991.

Na zagrebačkom Sljemenu sinoć je otkrivena spomen-ploča i održana komemoracija za porodicu Zec koja je ubijena prije 32...

Članovi Omladinskog kruga MIZ Tuzla posjetili Bijeljinu (foto)

U nedjelju, 03. decembra 2023. godine, članovi Omladinskog kruga Medžlisa Islamske zajednice Tuzla na čelu sa predsjednikom Edinom...