ĐOKIĆU PREKIPJELO Socijalisti razmatraju izlazak iz VLASTI

Datum:

Share post:

U toku je vanredna sjednice najvišeg rukovodstva Socijalističke partije Republike Srpske na kojoj će biti razmatran izlazak iz koalicije na republičkom i lokalnom nivou.

Naš izvor iz vrha ove stranke ističe da je povod za ovaj sastanak jučerašnje imenovanje Vladimira Kuvalje iz SPS na mjesto direktora Javne ustanove “Srednjoškolski dom” u Banjaluci umjesto dosadašnjeg direktora Branislava Vidića iz SP RS.

– Ovo je bila posljednja kap koja je prelila čašu jer je lider SP RS Petar Đokić i ranije razmišljao o izlasku iz koalicije zbog sve češćih smjena kadrova SP RS u korist SPS, odnosno otcijepljenog članstva stranke koju predvodi Goran Selak – naveo je naš izvor.

Podsjećamo, rješenjem gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića prije mjesec dana je za direktoricu Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje imenovana Andrea Dorić iz SPS, umjesto dotadašnje direktorice Jelene Kurtinović iz SP RS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...