Da li je PDP krenuo u obračun sa Ljubišom Petrovićem i Nebojšom Vukanovićem? (foto)

Datum:

Share post:

Miloš Stanišić se oglasio na svom FB nalogu gdje je napisao da je razočaran opozicionim djelovanjem Nebojše Vukanovića predsjednika Liste za Pravdu i red kao i gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića za koga kaže da se svrstava na stranu onih koji razjedinjuju i ruše opoziciju, te post Miloša Stanišića prenosimo u cijelosti:

Vukanović čak 32 puta javno napao Draška Stanivukovića, a Milorada Dodika – svega dva puta?

Kako da tumačimo to što je od izbora Nebojša Vukanović čak 32 puta javno napao Draška Stanivukovića, a Milorada Dodika – svega dva puta?

Jesu li to potezi iskrenog opozicionara koji se bori protiv režima?

TESTNA REKLAMA

Razočaran sam ovakvim postupcima i napadima Vukanovića

Razočaran sam ovakvim postupcima i napadima Vukanovića. Moja porodica i ja smo ga podržavali, više puta dočekali i ugostili, vjerujući da ćemo se svi zajedno i jedinstveno boriti za bolje stvari u našem društvu. Nije nam ni na kraj pameti bilo da će rezultat biti da se između nas izmišljaju svakojake optužbe, od kojih samo režim ima koristi.

Ne treba nam to nikad, a pogotovo ne sada kada je Bijeljina pod strašnim političkim pritiskom zbog opoziva gradonačelnika.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović, umjesto da nas sve okuplja, svrstava se na stranu onih koji razjedinjuju i ruše opoziciju

Nevjerovatno je i da se gradonačelnik Ljubiša Petrović, umjesto da nas sve okuplja, svrstava na stranu onih koji razjedinjuju i ruše opoziciju.

Svima nama je potrebna snaga da zajedno, svim silama, odbranimo naš grad. Ovakvim potezima šansa za odbranu Bijeljine se umanjuje.

Nevjerovatno je da nam Banja Luka i Bijeljina nisu isto, danas, nakon što smo zajedničkim snagama osvojili dva najveća grada. Danas imamo dvostruke aršine.

Kada neko od naših „saboraca“ priča o opozivu gradonačelnika Ljubiše Petrovića, onda je on loš i ne valja. Kada Vukanović to priča o Banjoj Luci, onda se to podržava. Pitam se, kakva je to logika i dupli aršini?

Pitam se kome to donosi dobro. Osim režimu.

 Gradonačelnik Banje Luke tražio da se zajedno okupimo oko odbrane Bijeljine, ali odgovor je IZOSTAO

Lično znam da je gradonačelnik Banje Luke kontaktirao sve nas, u želji da se zajedno okupimo oko odbrane Bijeljine, ali odgovor je IZOSTAO.

Smatram da to nije put uspjeha za iskrene opozicionare. Ako želimo da uspijemo i da nastavimo da donosimo promjene, za koje sam siguran da bi bile nastavljene, ovakvim praksama se mora stati u kraj.

Nadam se da će razum pobijediti, napisao je Miloš Stanišić na svom FB  nalogu.

Draško Stanivuković je dao podršu Milošu Stanišiću podijelivši njegov status na svom FB nalogu.

Gradonačelnik Bijeljine podržao Nebojšu Vukanovića i Jelenu Trivić

Nedavno je Ljubiša Petrović podržao opoziciono djelovanje Nebojše Vukanovića istakavši da  u vrijeme kada se sprovodi medijski linč nad ljudinom koja je istinski borac za pravdu i red, čovjek velikog srca i iskreni patriota, zaštitnik sirotinje i obespravljenih, najsrčaniji borac protiv nakaradnog režima, te je osjetivši potrebu kao čovjek i kao prijatelj glasno i jasno poručio- BRATE VUKANE HVALA NA SVEMU, NA TVOJOJ SAM STRANI I IDEMO DALJE ZAJEDNO! NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA, NEKA BUDE ŠTO BITI NE MOŽE A JEDNOM I TO BITI MORA! DO KONAČNE POBJEDE!

LJUBIŠA Petrović PODRŽAVA Vukanovića – Stanivukovića ’’PUSTIO NIZ VODU’’ (foto)

Takođe Petrović je podržao i Jelenu Trivić prilikom njene nedavne posjete Gradskoj upravi te joj se neizmjerno zahvalio na posjeti Gradskoj upravi Bijeljina, uz poruku da svaki susret sa heroinom (Jelena Trivić) njemu kao gradonačelniku, saborcu i Jeleninom prijatelju pričinjava čast i zadovoljstvo!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Đoković piše novu stranicu teniske istorije

​Srpski teniser Novak Đoković boriće se sutra protiv Grka Stefanosa Cicipasa za svoju rekordnu desetu titulu na Otvorenom...

U Bijeljini otvoren 4. Kjokušinkai karate turnir “RS čelendž“ (foto)

U Bijeljini je večeras otvoren četvrti „RS Čelendž“ kjokušinkai karate turnir na kojem učestvuju borci iz Španije, Rumunije,...

Danas obilježena 81. godišnjica “Igmanskog marša”

Partizani vršili proboj ka Foči: Hiljade ljudi iz BiH i regije obilježilo godišnjicu Igmanskog marša Godišnjica je obilježena tradicionalnim...

OSTOJIĆ BO RS: Hitno imenovati resornog ministra i nastaviti pregovore

Savjet Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ apeluje na institucije Srpske da se što hitnije imenuje resorni ministar i...