CRNADAK, (PDP): Tražimo istragu protiv gradonačlnika Gradiške

Datum:

Share post:

Današnje prijetnje gradonačelnika Gradiške upućene narodnom poslaniku Radislavu Dončiću potvrđuju da SNSD smatra da je Republika Srpska  njihovo vlasništvo, da nijedna institucija, pa ni Narodna skupština Republike Srpske, nije važna i da se svi moraju ponašati onako kako nalaže njihov Izvršni komitet.

Rekao je Igor Crnadak, šef Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i dodao da je ovo još jedan primjer SNSD-ovog prostakluka i bahatosti, kojima su zatrovali društvo i podijelili narod.

– I Adžić i svi drugi SNSD primitivci trebaju znati da ih se ne bojimo, da znamo da su obične kukavice i da nikad nećemo odustati od borbe za slobodu i za Republiku Srpsku u kojoj takvi kao što je Adžić neće imati nikakvu vlast – poručio je Crnadak.

On kaže da sa posebnim zanimanjem očekuje reakciju novog  predsjednika NSRS da vidi da li će se nastaviti ponižavanje Narodne skupštine, koje je provodilo prethodno skupštinsko rukovodstvo ili će se stati u zaštitu institucije i narodnih poslanika.

– Takođe pozivam predsjednika Vlade Republike Srpske i ministra unutrašnjih poslova da osude ovaj sramotan događaj i zatraže detaljnu istragu i sankcije za ovaj sramotan napad – rekao je Crnadak.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...