ĆORIĆ: Da “Radnikov“ stadion ponovo bude mjesto na kojem se okupljaju porodice (foto)

Datum:

Share post:

Fudbalski klub “Radnik” iz Bijeljine u proteklih sedam dana ostvario je dvije pobjede na početku svog nastupa u Prvoj ligi Republike Srpske, savladavši “Ljubić” iz Prnjavora rezultatom 2:0, te „Drinu“ iz Zvornika 1:0.

Tim povodom razgovarali smo sa novoizabranim predsjednikom bijeljinskog kluba Nedeljkom Ćorićem.

“Radnik” je u dvije odigrane utakmice izašao sa maksimalnih 6 bodova? Kako komentarišete prve nastupe?

Uvijek je lijepo pobijediti, a naročito na prvim mečevima, nakon dva odgođena kola i svega kroz šta smo prošli prethodnih sedmica. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu!

Igrači su dali svoj maksimum i od starta do kraja utakmica igrali srcem i dušom za pobjedu, što je dovoljno da ne izostane ni moje, ni zadovoljstvo svih ljubitelja našeg kluba.

Moj najveći utisak sa prve utakmice u Bijeljini, koja je odigrana protiv “Ljubića” su ispunjene tribine stadiona “Radnika” i ogromna podrška naših sugrađana. Bilo je zadovoljstvo, ali i privilegija, sjediti na tribinama i osjetiti koliko Bijeljinci vole svoj klub i koliko se raduju uspješnom startu, koji će, nadamo se, biti samo dobra uvertira za nizanje daljih uspjeha.

Moja vizija “Radnika”, bez obzira na rang takmičenja i rezultatske uspjehe – ovaj fudbalski klub, sportski brend našeg grada, odvojiti od kuloara i raznih i privatnih i političkih kombinacija i vratiti ga Bijeljini i njenim građanima.

“Radnik” ne smije da bude privatni poligon (jednog čovjeka ili male grupe ljudi) – niti Nedeljka Ćorića, niti bilo koga drugog, već isključivo ponos svih građana Bijeljine i Semberije.

Cilj je da utakmice “Radnika” budu porodični događaj na koji ćemo dovoditi svoju djecu i unuke, koji će se učiti pravim vrlinama i vrijednostima sporta i fer-pleja, umjesto društvenih mreža i šunda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GORDANA GAJIĆ: Rana sjetva kukuruza nosi prednosti, ali i rizike

Ovogodišnji vremenski uslovi omogućili su veoma ranu proljećnu sjetvu u Semberiji, te je kukuruz, kao najzastupljenija ratarska kultura,...

VUJNOVIĆ: Kangoo Jumps je preporučljiv za sve uzraste (video)

Kangoo jumps je intenzivan visokomotivacioni trening koji aktivira mišiće cijelog tijela. "To je program koji je namjenjen kako...

Pokret za Bijeljinu sutra će se družiti sa sugrađanima i tradicionalno vršiti podjelu vaskršnjih jaja

Sutra, 3. maja u 10.00 časova, kod ulaza u Zelenu pijacu (pored San Marka) članovi Pokreta za Bijeljinu,...

Nevrijeme ponovo pogodilo Dubai – Kiša pada od noćas, uveli škole na daljinu

Ujedinjeni Arapski Emirati opet su na udaru velike količine padavina o čemu svjedoči kiša koja u Dubaiju pada od...