BN TV: Prvi u Srpskoj, prvi u Bosni i Hercegovini

Datum:

Share post:

N televizija je i mjesec novembar završila kao televizija sa najgledanijim programom u Republici Srpskoj i najgledanijim programom u cijeloj Bosni i Hercegovini.

U novembru prema rezultatima „Audience Menasure“ agencija za mjerenje gledanosti u BiH, program BN televizije je 30 dana novembra u zbiru bio najgledaniji program na teritoriji Republika Srpske sa ukupnim šerom od 15,29% što nas već duži period drži na prvom mjestu gledanosti u Republici Srpskoj.

BN televizija nastavlja i sa visokom gledanošću na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Tako je BN televizija u novembru bila najgledanija televizija i u cijeloj BiH, sa ukupnim šerom 5,97%. 

BN TV je sa visokom glednošću nastavlila i u kategoriji informativnog programa. Naš Dnevnika 2 u 19 časova i 30 minuta bio najgledanija centralna informativna emisija u Republici Srpskoj.

Ukupan šer Dnevnika 2 BN TV  u novembru bio je 34,19% i za skoro 50% je gledaniji od Dnevnika 2 javnog servisa Republike Srpske.

Značajan doprinos našoj ukupnoj gledanosti daje i Jutuarnji program BN televizije. Najveći broj gledalaca u Republici Srpskoj i u novembru je od 6 do 9 časova bio uz naš jutranji program čiji šer je bio 30,21% i skoro 45% bio je gledaniji od Jutarnjeg Programa Javnog servisa Republike Srpske.

Hvala vam što ste uz BN Televiziju.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...