BIJELJINSKI STUDENTI nastavljaju humanitarnu AKCIJU dodjele paketića (foto)

Datum:

Share post:

U okviru desete po redu studentske humanitarne akcije „A zašto ja nemam paketić“ u Bijeljini, prikupljeno je blizu 1.000 paketića za djecu socijalno ugroženih kategorija.

Na dodjeli paketića koja je organizovana u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini 25. decembra, podijeljeno je 220 paketića djeci iz socijalno ugroženih porodica prema spiskovima lokalnih osnovnih škola i svih područnih odjeljenja, a 80 paketića djeci sa posebnim potrebama.

Od preostalih paketića, 150 su preko organizacije „Svi za Kosmet“ poslali djeci u kosovskim enklavama. Dio paketića su proslijedili MZ Tombak gdje su, kako kažu organizatori, djeca mahom iz socijalno ugroženih porodica. Paketiće su dobila i djeca članica udruženja žena sa invaliditetom „Impuls“, kao i djeca na pedijatrijskom dijelu bijeljinske bolnice „Sveti Vračevi“. Dio paketića je proslijeđen „Kolu srpskih sestara“ Pučile, ali i u parohije Pilica i Lokanj. Udruženje „Siguran korak“ je dobilo 50 paketića, a preostalih 150 do 200 paketića, studenti će donirati lokalnim parohijama gdje je najviše socijalno ugroženih porodica.

TESTNA REKLAMA

Bijeljinski studenti će i dalje nastaviti da sprovode ovakve i slične humanitarne akcije, a mi možemo da im se zahvalimo za ovu vrstu odgovornosti i empatije prema svojim sugrađanima i da im kažemo jedno veliko BRAVO!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Festival romske kulture, tradicije i jezika “BARO DROM“ 25. i 26. avgusta u Bijeljini (foto)

Centar za integrativnu  inkluziju „Otaharin“ i Udruženje žena Romkinja danas su održali konferenciju za medije i najavili predstojeći...

Ema Kovač AK “Atletik“ Bijeljina osvojila zlato na Otvorenom prvenstvu AP Vojvodine

Proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici održano je Otvoreno prvenstvo AP Vojvodine za mlađe juniore/ke. U trci na 800...

Noć Jackpotova u Brčkom u Vegas Casinu 18. avgusta

Vegas Casino je za vas priredio Noć Jackpotova i četiri specijalna welcome Jackpota: 3x300KM i 1x500KM uz redovne...

Prijavite se za onlajn kurs o preduzetništvu u ekonomiji u razvoju

HarvardX nudi besplatan onlajn kurs “Entrepreneurship in Emerging Economies”, koji je namijenjen svima koji žele da istraže kako...