BIJELJINA: Radnik i Željo remizirali na otvaranju-OSIM IGNORISAO PETROVIĆA

Datum:

Share post:

Susret u Bijeljini nije opravdao derbi kola, pošto su obje ekipe igrale previše defanzivno, prevashodno čuvajući sopstveni gol, a u napadu su bili bez pretjeranih ambicija. Tek u 57. minutu vidjeli smo prvi udarac u okvir gola, što pokazuje sa kakvim napadačkim ambicijama su igrala oba sastava.
 
Jedinu priliku u prvom dijelu imao je kapiten gostiju Semir Štilić, čiji je udarac izblokirao Miloš Simonović. U nastavku Radnik je prvi u prilici. Mahir Karić je dobio upotrebljivu loptu od Šefke Okića ali je šutirao glavom iako je mnogo bolja pozicija bila za udarac nogom.


 

 
Pokušao je i Dženan Zaimović ali je njegov udarac završio visoko preko gola. Do kraja susreta gledali smo jalove napade sa obje strane tako da je neriješen rezultat i najpravedniji ishod.

 – Ako ne možeš pobijediti bolje je ne izgubiti. Nije bilo puno prilika, zadovoljan sam urađenim, rezultatom i igrom. Radnik je dobro igrao, imao blagu terensku inicijativu no na kraju rezultat je realan, rekao je trener gostiju Amar Osim koji je napustio konferenciju za štampu odmah nakon date izjave. Osim nije želio na kraju da se pozdravi sa trenerom Radnika, zbog dešavanja od prošle godine kada zbog problema oko neisplaćenih dugova prema Slavku Petroviću, Željezničar nije izašao u Evropu. 


 
– Imali smo veliku želju za pobjedom, trudili se, no pored naše želje naišli smo i na čvrstog i kvalitetnog protivnika, tako da sa remijem moramo biti zadovoljni. Potez trenera gostiju je odraz njegove kulture i to ne želim da komentarišem, rekao je trener Radnika Slavko Petrović.

Stadion: Gradski u Bijeljini. Gledalaca: 400. Sudija: Dragan Petrović (Banja Luka). Žuti kartoni: Simonović (Radnik), Pavić, Kosorić (Željezničar).

RADNIK: Bilobrk, Bečelić, Radović, Simonović, Mekić, Bradonjić (od 45. minuta Okić), Peco (od 86. minuta Motika), Karić, Plavšić, Đurić (od 87. minuta Zukić), Šubert. Trener: Slavko Petrović.

ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Stevanović, Pavić, Kosorić, Ramović (od 77. minuta Subašić), Štilić, Jovanović, Zajmović, Sadiković, Jamak (od 65. minuta Bojo), Lendrić. Trener: Amar Osim.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MEŠKOVIĆ: Zadovoljni smo rodom jagoda, ali ne i cijenom (video)

Proizvođač jagoda iz Čelića Mustafa Mešković, pričao je kakva je proizvodnja jagode ove godine, kao i isplati li...

NIKOLA GRUJIĆ briljirao u Španiji: Učestvovalo 750 studenata, MLADIĆ IZ LOPARA osvojio drugo mjesto

Dvadesettrogodišnji Nikola Grujić iz Lopara, student četvrte godine Fakulteta za računarstvo i informatiku Univerziteta „Sinergija“ u Bijeljini, na...

ĐURĐEVIĆ: Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine

Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine Zadovoljan sam radom Skupštine i...

PETROVIĆ: Uprkos opstrukcijama, Grad funkcioniše bolje nego bilo koji drugi grad u Srpskoj

Kako biste ocijenili rad Vašeg kabineta u prvom kvartalu ove godine? -Na prvom mjestu bih rekao da je rad...