BIJELJINA: Nagrade iz MELBURNA za NAJUSPJEŠNIJE učenike iz Janje

Datum:

Share post:

U OŠ „Meša Selimović“ u Janji, upriličena je podjela svjedočanstava i dodjela nagrada za najuspješnije učenike devetog razreda.

Direktor škole, Davor Radojević, pozdravio je sve učenike devetog razreda i poželio im puno sreće i uspjeha u daljem školovanju.

 
Posebno je pohvalio sedam učenika koji su svojim radom i trudom zaslužili nagrade.

Po prvi put su najbolji učenici, pored Vukove diplome i knjige, dobili i vrijedne novčane nagrade. Đak generacije je nagrađen sa 500 KM, a Vukovci sa po 200 KM.

TESTNA REKLAMA

Radojević je izrazio veliku zahvalnost  prema dobrotvornom društvu „Hilandar“ iz Melburna, na čelu sa predsjednikom, Slobodanom Šušnjarom, čiji predstavnik je učenicima uručio nagrade.

Pored vrijednih novčanih nagrada za učenike, ovo društvo će do septembra opremiti tri školska kabineta: kabinet likovne kulture, muzičke kulture i kabinet informatike, a učenici će za časove fizičkog dobiti nove lopte.

Vrijedi istaći da ovo društvo nije pomoglo samo školi u Janji, od njih su pomoć dobile i škole u Istočnom Sarajevu, Nevesinju i Novoj Topoli.

Učenik generacije škole u Janji,  Maja Radić, se u svoje lično i u ime svojih drugova, takođe obratila predstavniku društva „Hilandar“ i istakla da on prenese pozdrave i riječi zahvalnosti na velikodušnom poklonu koji su dobili i da im je to još jedan dodatni motiv da u budućnosti budu još bolji.

Takođe je istakla da se nada da će njeni drugovi i ona u budućnosti slijediti ovaj primjer humanosti i podrške i da će na ovakav način obradovati neke nove generacije mladih ljudi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

UGLJEVIK: ZA 90 DJECE IZ BORAČKE POPULACIJE PO 150 KM ZA ŠKOLSKE UDŽBENIKE

Boračka organizacija Ugljevik obezbijedila je zajedno sa opštinom po 150 KM za 90 djece iz boračkih kategorija kao...

Gradski savjeti mjesnih zajednica: Ignorantski odnos Gradske uprave prema potrebama naših građana

  Saopštenje za javnost prenosimo u cijelosti: Gradska uprava u Bijeljini, predvođena gradonačelnikom Petrovićem ignorantski se odnosi prema zahtjevima i...

Prihvatili Vukana, Selak ih više ne zanima: ŠTA JE DOGOVORENO na opozicionom sastanku u Istočnom Sarajevu

Vodeće opozicione stranke, SDS i PDP, prihvatile su listu Za pravdu i red Nebojše Vukanovića kao ravnopravnog partnera...

SUTRA PRES U SNSD: Aktuelni trenutak poljoprivrede u Semberiji

Sutra, 20.08.2022. godine (SUBOTA), sa početkom u 12:00 časova, u prostorijama GrO SNSD Bijeljina (Filipa Višnjića broj 1),...