BIJELJINA: KK ''Budućnost'' počeo sa pripremama

Datum:

Share post:

Košarkaši Budućnosti počelii su sa pripremama za novu takmičarsku sezonu u Prvoj ligi RS. Trener Bududućnosti Dario Čojić izvršio je prozivku a zatim su košarkaši otpočeli s radom. Prvi dio priprema igrači pod budnim okom stručnog tima Budućnosti, radiće na sticanju fizičke pripremljenosti da bi u drugoj polovini septembra odigrali i nekoliko kontrolnih utakmicama.
 
– Pripreme ćemo odraditi u Bijeljini u našoj sali gdje imamo sve uslove za jedan kvalitetan rad. Prvi dio priprema je baziran u sticanju kondicije gdje ćemo kroz trenažni proces kako vrijeme bude odmicalo igrači polako podizati fizičku spremu. U drugom dijelu pripremnog ciklusa odigraćemo nekoliko prijateljskih utakmica, a protivnici su Spartans, Bratunac i Čelik – istakao je trener Budućnosti Dario Čojić. 

Čojić je naglasio da tokom ljetne pauze nije bilo odlazaka iz kluba, ali da su na radaru mladi talenti iz BiH i Srbije.

– Roster za narednu sezonu još nije završen jer radimo na tome da se pojačamo shodno našim mogućnostima. U radu sa prvim timom priključili smo nekoliko košarkaša iz mlađeg pogona, tako da se naš ''trend'' u radu sa mlađim igračima i dalje nastavlja kao i ranije, jer nam je cilj da pored prvog tima pojačamo konkurenciju i u mlađim kategorijama – rekao je na kraju Čojić.

Semberci imaju cilj da i u narednoj takmičarskoj sezoni izbore opstanak u društvu najboljih u Prvoj ligi RS, te da afirmišu mlade igrače kroz prvi tim Budućnosti.

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: facebook.com/SportBijeljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...