BIJELJINA: Fudbalerima Koviljuše stigli dresovi iz Mozzarta

Datum:

Share post:

Fudbalski klub Koviljuša osnovan je prije dvije godine, a već su uspjeli da se plasiraju u viši rang. 

Njihov tim čine 33 fudbalera, a prosječna starost članova ekipe je 21 godina. Zato i ne čudi činjenica da ovi mladi perspektivni momci iz Bijeljine imaju ambiciju za prelazak iz Prve opštinske u Regionalnu ligu. Taj cilj bi mogli da ostvare u novim dresovima iz kompanije Mozzart koja ih je obradovala prvom donacijom.

-Svi smo prezadovoljni ovom donacijom opreme. Imali smo jednu garnituru, ali ova je mnogo bolja, sviđa nam se dizajn i kvalitet dresova. Rukovodstvo i igrači su iznenađeni ovim poklonom jer nam je ovo prva ozbiljna donacija. Hvala Mozzartu na podršci- kaže Nikola Kretija, predsjednik i igrač FK Koviljuša, Bijeljina.

Mlade fudbalere na domaćim i gostujućim utakmicama bodre komšije iz naselja Koviljuša. Trenutno imaju seniorsku ekipu, a želja im je da omasove redove kluba još mlađim igračima kada budu imali svoj fudbalski teren. Izgradnja u njihovom naselju je započela, zatim su radovi obustavljeni, pa su se iz kluba založili da budu što prije nastavljeni kako bi imali svoj prostor za treninge i utakmice.

Međutim, radi se o velikoj investiciji za koju im je potrebna podrška Grada…

Dok to čekaju, domaće utakmice igraju na stadionu u Triješnici kod Bijeljine. Pošle godine su nastupali u Drugoj opštinskoj ligi i odmah su uspjeli da se plasiraju u viši rang. Sada su šesti na tabeli Prve lige Bijeljine, a ambicija im je da ove sezone napreduju na ljestvici, a već u narednoj zaigraju u Regionalnoj ligi..

Ovaj mladi ambiciozni tim ne sumnja da će im se posrećiti da zaigraju Treću ligu RS, posebno kada znaju da im je podršku pružio regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportsport.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...