Bakajlić uputio Petroviću i Đurđeviću zahtjev za održavanje vanredne sjednice Skupštine Grada Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, uputio je zahtjev Gradonačelniku Bijeljine, Ljubiši Petroviću i predsjedniku Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandru Đurđeviću, za održavanje vanredne tematske sjednice na temu poljoprivrede.

Kako je Bakajlić naveo u zahtjevu, stanje u poljoprivredi je alarmantno.

„Niz je problema sa kojima se susreću poljoprivrednici – otkupna cijena pšenice, novonastala suša, problemi sa usjevima i neravnopravna raspodjela poljoprivrednog zemljišta dovoljni su razlozi da sjednemo i razgovaramo“, naveo je Bakajlić, te još jednom zamolio da se organizuje održavanje sjednice.

Kako je istakao, ukoliko ih nadležni za održavanje sjednice ponovo odbiju, biće primorani da koriste druge nepopularne mjere, kao što je blokada ulica, prelaza i grada.

„Stanje je više nego ALARMANTNO – vanredno“, poručio je Bakajlić na kraju zahtjeva za održavanje vanredne tematske sjednice Skupštine Grada Bijeljina.

Prije nekoliko dana, tačnije, 8. jula, Bakajlić je predao zahtjev za održavanje tematske sjednice Skupštine Grada.

„Mi smo danas išli legalno i legitimno na protokol. Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina će nas obavjestiti u ponedjeljak o odluci, iako smo svjesni da je sezona godišnjih odmora, ali mislim da svi treba da pokušaju pronaći način, ako su već tu, da dođu i iznesu mišljenje. Ovde nema politike, ovde nema ni pozicije ni opozicije, mi tražimo podršku za naš život i opstanak na ovim prostorima“, rekao je tada Bakajlić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Održana edukacija za 15 fudbalskih sudija – polaznika

Komisija za talent – mentor program Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina na čelu sa Draženom Marićem...

GRMUŠA, POTPREDSJEDNIK PDP: Neću podržati Stanivukovića

“Neću dati podršku Dršku Stanivukoviću za gradonačelenika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima jer on promoviše politiku u koju...

Mještani Gornjeg Crnjelova kod Bijeljine ujedinjeni oko dobrih dijela u Vaskršnjem postu

Za vrijeme Vaskršenjeg posta, veliki broj hrišćana pridržava se posta, kada je riječ o hrani, međutim, manji je...

DODIK: Cvijanović na pravi način prezentovala stavove Srpske

Željka Cvijanović je na pravi način prezentovala stavove Republike Srpske na sjednici Savjeta bezbjednosti UN-a. - Vidljivo je i...