Gradonačelnik Bijeljine po kiši i pljusku stigao u Obudovac (foto,video)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović sa saradnicima je danas, trećeg dana Marša, u popodnevnim časovima stigao u Obudovac.

Petrovića i saradnike je na ’’Maršu’’ od izlaza iz Brčko Distrikta pa sve do Obudovca pratila jaka kiša i pljusak.

Kao što je i najavljeno dočekani su od strane rukovodstva Opštine Šamac odnosno predsjednika Skupštine Opštine Šamac Sime Varadinovića, načelnika Odjeljenja za finansije Velimira Andrića, predsjednika MZ Obudovac Dragana Mitrovića kao i članstva OO SDS Šamac.

Petrović je posjetio i Crkvu Rođenja Presvete Bogorodice u Obudovcu, te nastavio razgovor sa domaćinima odakle nastavlja put prema Šamcu i dalje ka Banjaluci.

Ranije danas Načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević, je izjavio da pozdravlja “Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ koji predvodi gradonačelnik Bijeljine sa svojim saradnicma na putu ka Banjaluci.

-Apsolutno podržavam “Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ koji predvodi gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović. Šamac će uvijek biti dobar domaćin i uvijek će dati bezrezervnu podršku poštenim i časnim ljudima kao što je Petrović, rekao je načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević koji je i predsjednik SDS u Šamcu.

Put Petrovićeva i njegovih saradnika na putu do Banjaluke će trajati još desetak dana s obzirom da je danas treći dan Marša.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...