LOPARE: POTPISAN UGOVOR ZA UREĐENJE IZVORIŠTA SUMPORNE VODE

Datum:

Share post:

 

POTPISAN UGOVOR ZA UREĐENJE IZVORIŠTA SUMPORNE VODE

Evropska unija u Bosni i Hercegovini nastavlja sa snažnom podrškom lokalnim zajednicama.

U prostorijama @HELP – hilfe zur selbsthilfe, potpisali smo ugovore sa izvođačima radova za tri infrastrukturna projekta na području opština Čelić, Lopare i Ugljevik.

Ove intervencije će unaprijediti turistički potencijal područja Majevice, a samim time i svakodnevni život ovih lokalnih zajednica putem:

Izgradnje edukacionog centra uz Planinarski dom Crveno Brdo koji je stjecište susreta planinara, biciklista i brojnih izletnika sa područja opštine Ugljevik i susjednih opština.

Uređenje izvora sumporne vode široko poznatog po svojoj lekovitosti.

Uređenje okoliša humačkog prirodnog jezera, izuzetno bogatog ribom i privlačnog za ljubitelje ribolova, ujedno i značajnog za razvoj ribolovnog i sportsko-rekreativnog turizma.

U narednom periodu planirani su radovi u opštinama Teočak i Sapna, čime će se dodatno poboljšati cjelovitost atraktivnih sadržaja ove regije.

Aktivnosti se realizuju u sklopu projekta „EU za lokalne zajednice” koji sprovodi @Centar za promociju civilnog društva sa partnerskom organizacijom @HELP – hilfe zur selbsthilfe, a u cijelosti finansira Evropska unija u Bosni i Hercegovini.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dragiša Trifunović iz Popova istrčao Beogradski maraton (foto)

Preko 13 hiljada takmičara učestvovalo je na 37. izdanju Comtrade Beogradskog maratona. Oboren je rekord po broju učesnika...

PATRIJARH Porfirije KRSTIO 30 MALIŠANA na praznik Cvijeti

Patrijarh Porfirije KRSTIO 30 MALIŠANA na praznik Cvijeti Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije krstio je danas, na Cvijeti, tridesetoro...

LJUBIŠA PETROVIĆ: Bijeljina će dobiti sportsku dvoranu

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović istakao je da je u njegovom mandatu mnogo...

Juniori OK „Radnik“ Bijeljina ŠAMPIONI Republike Srpske

Bijeljina ima još jedne šampione Republike Srpske, a to su juniori OK "Radnik" Bijeljina. Juniorska selekcija Odbojkaškog kluba ''Radnik"...