LOPARE: POTPISAN UGOVOR ZA UREĐENJE IZVORIŠTA SUMPORNE VODE

Datum:

Share post:

 

POTPISAN UGOVOR ZA UREĐENJE IZVORIŠTA SUMPORNE VODE

Evropska unija u Bosni i Hercegovini nastavlja sa snažnom podrškom lokalnim zajednicama.

U prostorijama @HELP – hilfe zur selbsthilfe, potpisali smo ugovore sa izvođačima radova za tri infrastrukturna projekta na području opština Čelić, Lopare i Ugljevik.

Ove intervencije će unaprijediti turistički potencijal područja Majevice, a samim time i svakodnevni život ovih lokalnih zajednica putem:

Izgradnje edukacionog centra uz Planinarski dom Crveno Brdo koji je stjecište susreta planinara, biciklista i brojnih izletnika sa područja opštine Ugljevik i susjednih opština.

Uređenje izvora sumporne vode široko poznatog po svojoj lekovitosti.

Uređenje okoliša humačkog prirodnog jezera, izuzetno bogatog ribom i privlačnog za ljubitelje ribolova, ujedno i značajnog za razvoj ribolovnog i sportsko-rekreativnog turizma.

U narednom periodu planirani su radovi u opštinama Teočak i Sapna, čime će se dodatno poboljšati cjelovitost atraktivnih sadržaja ove regije.

Aktivnosti se realizuju u sklopu projekta „EU za lokalne zajednice” koji sprovodi @Centar za promociju civilnog društva sa partnerskom organizacijom @HELP – hilfe zur selbsthilfe, a u cijelosti finansira Evropska unija u Bosni i Hercegovini.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...

GRAD BIJELJINA: „Izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i uklanjanje ambrozije

Saopštenje Gradske uprave Grada Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Najzad izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i...

ĐURĐEVIĆ: Uspjesi su posljedica dugogodišnjeg kvalitetnog rada u OK „Radnik“ (foto)

Povodom novog velikog uspjeha bijeljinskog sporta, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević danas je organizovao prijem za igrače...