OTVORENO PISMO PETRA RADOVANOVIĆA, ODBORNIKA SP U SO UGLJEVIK NAČELNIKU OPŠTINE

Datum:

Share post:

PETAR RADOVANOVIĆ, ODBORNIK SOCIJALISTIČKE PARTIJE U SKUPŠTINI OPŠTINE UGLJEVIK UPUTIO JE OTVORENO PISMO VASILIJU PERIĆU NAČELNIKU OPŠTINE UGLJEVIK koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani građani pošto se ovih dana navršava punih 22 godine 7 mjeseci i 14 dana kako Ugljevikom suvereno gospodari gospodin Vasilije Perić i od Ugljevika je napravio akcionarsko društvo. O kvalitetu njegove vladavine ne želim da se izjašnjavam to ostavljam vama. Jedino želim da postavim 22 pitanja ili konstatacije na koja tražim odgovor ili pojašnjenja, a to su:

1.Gospodine Periću da li znaš gdje si sve razbacao 128 675 436,00 KM sredstva rente za ove godine tvoje vladavine? 2.Koliko godina gradiš sportsku salu i kad će biti završena? 3.Koliko si novca proturio kroz gradnju sale? 4.Koliko si uložio sredstva za gradnju lovačkog doma? 5. Koliko si razbacao para za izgradnju objekata na ime Filipa Višnjića?
6.Koliko si stotina hiljada maraka u raznim tvojim kampanjama bacio u nikad završene objekte? 7.Zašto arčiš sredstva u nekvalitetne puteve gdje ambrozija porasta po asfaltu? 8.Odkud to da sve poslove gore pobrojane godinama radi uvijek ista firma? 9.Znaš li ulagati pare u nešto drugo osim košenja koje košta milion svake godine? 10. Znaš li Vasilije da si Ugljevik u dubiozu uveo po milion za svaku godinu tvoje vladavine oko 23 miliona?
11. Uz ove tvoje rezultate bilo bi dobro da iskreno pokažeš svoj imovinski karton da narod vidi gdje i šta imaš?
12. Načelniče koliko duguješ toplih obroka,regresa, stipendija i podsticaja? 13.Koliko iz budžeta izdvajaš za finansiranje privatne porodične muzičke škole? 14.Zašto trošiš pare na razna nekorisna udruženja građana? 15.Koliko si uložio u kupovinu privatnog objekata za rješavanje pitanja obdaništa? 16.Zašto si dozvolio da u tvom mandatu budu prodati kapitalni objekti kao što je stadion? 17.Znaš li Periću da si u Ugljeviku skoro ugasio sport? 18.Kad misliš rješavat problem otpadnih voda u rijeci Janji? 19.Znaš li da su zakonom zabranjene azbestne cijevi koje ti koristiš u distribuciji vode u Ugljeviku?
20. Do kada misliš držati penzionere na budžetu o trošku građana?
21.Zašto ti služe razne agencije, šta građani imaju od toga?
22. Zašto si sklopio politički brak sa lokalnim SNSD, zbog naroda ili zajedničkog devastiranja budžeta? Pitanja je puno koji traže odgovore,ja očekujem odgovor ili demant da nisam u pravu a bilo bi mi najdraže da me tužiš za klevetu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ĐURĐEVIĆ: KMF „Radnik MD Shop“ je ponos Bijeljine (foto, video)

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević, danas je organizovao prijem za šampione BiH u futsalu KMF "Radnik MD...

Potpisivan ugovora izmedju RTRS i rukometnog kampa „Mladen Bojinovic Dugi“

U Multimedijalnoj sali RTV danas je održana konferencija za medije povodom trećeg rukometnog kampa za djecu uzrasta 10-...

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Kvalitetnom praktičnom nastavom zadržati mlade na našim prostorima (foto)

Poslovni subjekti u Republici Srpskoj sve češće se susreću sa problemom nedostatka kvalifikovane radne snage pa tako potraga...

Redovna isplata prava iz sistema dječije zaštite počela je danas

Redovna isplata prava na dodatak na djecu, prava na materinski dodatak, prava na pomoć za opremu novorođenčeta, prava...