OTVOREN NOVI OBJEKAT Doma zdravlja u Loparama

Datum:

Share post:

U Loparama je danas svečano otvoren objekat Doma zdravlja u čiju je izgradnju ova zdravstvena ustanova uložila 400.000 KM.

Novi zdravstveni objekat, površine 240 metara kvadratnih, svečanim presijecanjem vrpce otvorili su direktor ove ustanove Želimir Nešković i načelnik opštine Lopare Rado Savić.

Nešković je izrazio zadovoljstvo jer je otvoren objekat u kojem će biti smješteni Centar za bazičnu rahabilitaciju i stomatološka služba.

"Ovo je jedan u nizu projekata koje sprovodimo u ovoj godini. Izgradili smo i parking-prostor površine 1.100 metara kvadratnih, a nabavili smo dva sanitetska vozila u prethodnoj godini", podsjetio je Nešković.

On je istakao da Dom zdravlja ima veliku podršku opštine Lopare i majevičke dijaspore.

"Dom zdravlja Lopare godinama posluje u suficitu", istakao je Nešković i dodao da ova zdravstvena ustanova ima 10.500 korisnika zdravstvenih usluga.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić čestitao je direktoru i svim zaposlenim radnicima ove zdravstvene ustanove, koji su primjer dobrog rada.

"Nabavljeno je dosta savremene medicinske opreme koja će koristiti u pružanju što kvalitetnije zdravstvena zaštite stanovništvu majevičkog kraja", kaže Savić.

On je najavio podršku opštine Lopare i u narednom periodu svim projektima koji se odnose na poboljšanje zdravstvnih usluga.

Dom zdravlja Lopare je, nakon osveštanja novosagrađenog objekta, lomljenjem slavskog kolača proslavio i krsnu slavu Svetog mučenika Agatonika -Arlijevdan.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...