Bijeljinski Salon za šišanje i njegu pasa

Datum:

Share post:

Vlasnici pasa trebalo bi da svoje kućne ljubimce, zbog visokih ljetnih temeperatura, šišaju češće nego tokom preostalih mjeseci u godini’’, poručuju iz bijeljinskog Salona za šišanje i njegu pasa „Ogi“.

Snežana Jevtić Rikert, veterinarski tehničar i vlasnica ovog Salona, koji egzistira pri bijeljinskoj Veterinarskoj stanici, kaže da je šišanje pasa, tokom godine, neophodno redovno, bar jednom u dva mjeseca, ne samo iz estetskih, nego i higijenskih razloga. Ovim poslom, za koji je dobila neophodne licence u Sarajevu, počela je da se bavi, jer je u Bijeljini do prije nekoliko godina bilo malo stručnih osoba za ovaj posao.
 
-Ljubitelj sam svih rasa pasa. Već duže imam maltezera Ogija. Pošto je psu neophodna adekvatna njega, koja podrazumijeva i šišanje, shvatila sam prije nekoliko godina da bi u Bijeljini bilo dobro otvoriti salon za njegu pasa, jer su mnogi svoje kućne ljubice u to vrijeme vodili u druge veće gradove u okruženju. Završila sam neophodnu obuku i tako je sve počelo’’, kaže Snežana.
 
Izrazila je veliku zahvalnost Veterinarskoj stanici i nekadašnjem direktoru ove ustanove Sandru Mađarcu na pomoći da zaživi ideja o radu Salona „Ogi“, koji i dalje posluje u sastavu Veterinarske stanice. Snežani u salonu pomaže suprug Dražen, inače veterinarski tehničar zaposlen u Veterinarskoj stanici.
 
-Osim maltezera, suprug i ja odgajamo i lovačke pse. Oboje volimo životinje tako da nam ovaj, za oboje dodatni posao, ne pada teško. Posao sa psima pravo je zadovoljstvo’’, ističe Snežana i napominje da je psu, osim redovnog četkanja i kupanja, neophodno redovno sjeći nokte i voditi ga na kontrole i vakcinisanja.
 
-Sve veći broj ljudi ima kućne ljubimce. Ne kaže se slučajno da pas može da bude čovjekov najveći i najodaniji prijatelj’’, istakla je Snežana. Kako kaže i njene kćerke – Maša i Tara jako vole pse, ali, ipak, najviše njihovog ljubimca maltezera Ogija.
 
-Da bi se uvjerili u naš rad, fotografije pasa prije i poslije šišanja zainteresovani mogu da pogledaju na fejsbuk stranici Salon za šišanje i njegu pasa „Ogi“ i na instagram stranici Salona’’, poručuje’’, Snežana Jevtić Rikert i naglašava da je kontakt telefon za zakazivanje šišanja 065/902-005.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...