MINISTRU ĆORIĆU DODIJELJENO NAJVEĆE PRIZNANJE OPŠTINE PALE; ĆORIĆ: “NASTAVLJAMO SA RAZVOJEM I INVESTICIJAMA U OPŠTINI PALE”

Datum:

Share post:

Ministru saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljku Ćoriću večeras je na Svečanoj akademiji uručena Plaketa za nemjerljiv doprinos u realizaciji projekata izgradnje putne infrastrukture i vertikalnog transporta od važnosti za sveukupni razvoj opštine Pale, povodom krsne slave opštine – Uspenja Presvete Bogorodice i Dana opštine Pale.

Ministar Ćorić zahvalio je rukovodstvu opštine Pale i svima koji su prepoznali njegov doprinos za razvoj infrastrukture i ulaganja na području opštine Pale, podsjetivši da je u ovoj opštini u toku realizacija značajnih infrastrukturnih projekata.

“Počastvovan sam i izuzetno zahvalan povodom priznanja koje mi je večeras dodijeljeno. Napravili smo velike pomake kada je riječ o poboljšanju putne infrastrukture u opštini Pale. Ponosan sam na to što je i moje učešće doprinijelo da danas imamo kvalitetniju putnu infrastrukturu i da smo zajedničkim radom i jasnom vizijom  rukovodstva opštine, Vlade Srpske i rukovodstva Republike Srpske uspjeli da omogućimo sveukupni razvoj ove opštine”, poručio je ministar Ćorić.

Ministar Ćorić čestitao je rukovodstvu i svim stanovnicima krsnu slavu i Dan opštine, uz želju da u narednom periodu ostvare zacrtane ciljeve i planove, na dobrobit i zadovoljstvo svih građana, dodajući da će opština Pale i u narednom periodu imati podršku u realizaciji infrastrukturnih projekata.

“Opština Pale, na čelu sa načelnikom Boškom Jugovićem, kao odgovorna, transparentna i ozbiljna lokalna uprava,  u kontinuitetu ima značajnu podršku Ministarstva saobraćaja i veza i Vlade Srpske za brojne infrastrukturne projekte i kapitalne investicije. Ministarstvo saobraćaja i veza i Vlada Republike Srpske sigurno će nastaviti da pomaže ovu lokalnu zajednicu, kao što kontinuirano čini širom Republike Srpske”, rekao je ministar Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: Da srpski narod živi vaskrsenjem Hristovim (foto)

- NJegovo Preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski g. Fotije poželio je da srpski narod živi Vaskrsenjem Hristovim, da počinje i...

Mladi SDS Bijeljina organizovali druženje sa sugrađanima (foto)

Mladi SDS Bijeljina, povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, organizovali su druženje sa sugrađanima.  Ovom prilikom, dijelili su ofarbana vaskršnja...

U Bijeljini organizovana 31. „Jajarijada“ (foto)

Povodom velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa, JU Centar za kulturu „Semberija“ Bijeljina u saradnji sa SKUD „Semberija“, Gradskim pozorištem...

Nastavlja se akcija potrage za rudarom Rudnika „Mramor“

Nastavlja se akcija potrage za rudarom Asimom Šehanovićem, koji je ostao zatrpan pod zemljom u Rudniku lignita "Mramor". Generalni...