Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske, uputio je čestitku povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, arhijerejima, monaštvu i sveštenstvu i svim pravoslavnim vjernicima.

“Nakon sedmice stradanja kada su se Gospoda odrekli mnogi i nakon razapinjanja Sina Božijeg dočekujemo Hristovo vaskrsenje, dočekujemo blaženu radost u naše domove kao ohrabrenje za buduće izazove. Kao što svi pravedni stradaju da bi se spasli, tako i naš narod stradanja trpi da bi naposljetku dečekao spasenje i opstao”, naveo je Selak u čestitki.

Predsjednik SPS-a je, poželjevši opstanak, preporod i duhovnno narastanje cijelom srpskom narodu poručio da je Srpska pravoslavna Crkva ugaoni kamen na kojem je vaskrsla i ponovo podignuta srpska državnost.

“I srpski narod susreće se sa velikim izazovima, koje će prevazići jedino očuvanjem vjere, slogom i mudrošću. Neka nam vaskrsenje Gospoda Isusa Hrista bude putokaz, jer istina ne može biti ubijena, ona uvijek oživi. Sa željom da u miru u crkvama i svojim domovima dočekate i proslavite pobjedu vječne Istine i vaskrsenje Gospodnje, pozdravljam vas pozdravom – HRISTOS VASKRSE”, stoji u čestitki lidera SPS-a.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име