Policija uhapsila fudbalera koji se nedavno potukao sa Mitrovićem

Datum:

Share post:

Fudbaler Fulama Abubakar Kamara uhapšen je u srijedu tokom treninga ovog kluba, jer je učestvovao u tuči sa jednim članom osoblja!

Kamara je navodno fizički napao člana stručnog štaba Klaudija Ranijerija koji ga je nedavno odstranio iz ekipe. Da se nešto desili, potvrdila je i policija.

– Policija je pozvana u ponedjeljak nešto poslije 17 sati nakon informacija o tuči u trening kompleksu. Tom prilikom policajci su priveli čovjeka u 20-im godinama zbog kriminalnog postupka. On se nalazi u pritvoru u londonskoj policijskoj stanici. Ispitivanje se nastavlja – saopštio je portparol policije.

Nije dugo trebalo ni Fulamu da se oglasi.

– Klub je zahvalan na brzoj reakciji policije nakon prijavljenog incidenta. Uhapšenom licu neće više biti omogućen ulazak u trening kompleks i neće moći da učestvuje u klupskim aktivnostima. Sarađivaćemo sa policijom na ovom slučaju.

Podsjetimo, Kamara je nedavno imao i fizički kontakt sa srpskim napadačem Aleksandrom Mitrovićem baš na treningu Fulama. Francuz je maltretirao joga trenera, a Srbin to nije želio da dopusti i stao je u odbranu trenera. Takođe, Kamara je napravio glupost i na jednoj utakmici Premijer lige kada je oduzeo Mitroviću loptu i promašio penal. Srpski fudbaler ga je tada spasio golom u nadoknadi vremena, međutim, Kamari sada nije bilo spasa.

Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...