Zvijezda 09 se pojačala – Napadači obećali borbu za prvo mjesto

Datum:

Share post:

Fudbalski klub Zvijezda 09 je dovela dva pojačanja za proljećni dio šampionata Republike Srpske. Ekipu iz Etno sela Stanišić su pojačali Kosta Dražić i Budimir Šarčević.
 

Kosta Dražić igra na poziciji centralnog napadača, dolazi iz Loznice. Tokom karijere je nastupao za Vojvodinu , Mačvu, Brodarac, Bečej i Kabel. U jesenjem dijelu sezone postigao je tri gola za Loznicu u Prvoj ligi Srbije.

– Privukle su me ambicije kluba. Želja je da se napadne prvo mjesto i mi ćemo uraditi sve da ga i ostvarimo u proljećnom delu prvenstva- istakao je Dražić.

Budimir Šarčević dolazi iz fudbalskog kluba Tuzla siti a kao pozajmljen igrač nastupao je za Gošk Gabelu. Igra po lijevoj strani i u osam mečeva dao je dva gola u Prvoj ligi Federacije BiH.

– Došao sam u jedan od najorganizovanijih klubova u Bosni i Hercegovini. Uslovi u klubu su odlični a ambicije su da se napadne vrh. Daćemo maksimum kako bi uspjeli da to ostvarimo-poručio je Šarčević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

31. bijeljinska “Jajarijada” – Najtvrđe jaje donio Dušan Dragutinović, a najljepše našarano Vuk Maglajčević (foto)

U Centru za kulturu danas je održana 31. po redu "Jajarijada - tradicionalni izbor najljepšeg i najtvrđeg jajeta"....

Nakon osam sinova Milićevići dobili kćerkicu: Vaskrs ispunjen ogromnom srećom

Osam sinova, jedna djevojčica, "supermama" Vesna i "supertata" Slobodan. Ukupno jedanaest članova čini porodicu Milićević, a ove godine...

EPISKOP FOTIJE: Da srpski narod živi vaskrsenjem Hristovim (foto)

- NJegovo Preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski g. Fotije poželio je da srpski narod živi Vaskrsenjem Hristovim, da počinje i...

Mladi SDS Bijeljina organizovali druženje sa sugrađanima (foto)

Mladi SDS Bijeljina, povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, organizovali su druženje sa sugrađanima.  Ovom prilikom, dijelili su ofarbana vaskršnja...