RESTORAN ''LOVAC'' mjesto dobrog ukusa – IDEALNO mjesto za Vaš doček Nove godine!

Datum:

Share post:

Restoran Lovac je jedan od najstarijih ugostiteljskih objekata u gradu, sa tradicijom dugom 6 decenija. Gostima su na raspolaganju 54 mjesta u raskošnoj bašti sa fontanom i ognjištem u kome je uvijek zažaren sač ili se nešto krčka u zemljanom loncu, a restoran konoba ima 72 mjesta sa enterijerom u etno stilu. Gosti su okruženi raznim eksponatima narodnog stvaralaštva, a ugođaj upotpunjuje ljubazno osoblje.
 
I ove godine restoran ''Lovac'' organizuje tradicionalni doček Nove Godine, gdje uz raznovrstan muzički repertoar našim gostima nudimo mrsni meni koji se sastoji hladnog predjela, svinjskih medaljona (šampinjon sos) pekarskog krompira, riže, bašta salate, hljeba, pogačica iz domaće kuhinje i jednog pića po izboru. Za desert je predviđena baklava sa suvim šljivama.


 
Na posnom meniju se nalazi hladno predjelo, dimljeni šaran (dalmatinsko varivo), salata (zelena), hljeb i pogačice iz domaće kuhinje, jedno piće po izboru, a za desert je predviđena baklava sa suvim šljivama.
 
Uz ukusnu hranu, prelijep ambijent i vrhunsku uslugu goste će u novogodišnjoj noći zabavljati ''Lutalice bend'' iz Beograda, a cijena rezervacije iznosi 50 KM.


 
Cijeli unutrašnji prostor restorana obnovljen je i oplemenjen 160 godina starim masivnim drvenim gredama i ciglama, od nekadašnje austro-ugarske kasarne u Johovcu, a potom škole u Čengiću. Tako je u centru Bijeljine, uz zdanja moderne arhitekture, iznikao ugostiteljski etno-biser sa romantičnom patinom minulih vijekova.

Restoran ''Lovac'' je prepun ''LOVAČKIH TAJNI'', koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podsjeća na prirodni šumski ambijent gdje naši gosti uživaju u "čašici toplog prijateljskog razgovora", prepušteni oazi već zaboravljenog mira, zadovoljstva i uživanja.
 
"Lovac" krasi opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu – prava mjera za restoran.

Dešavanja u Bijeljini
 Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...