Anđela Joksimović iz Trebinja Mis Republike Srpske (foto)

Datum:

Share post:

Ovogodišnji izbor za Mis Republike Srpske održan je u Bijeljini pod sloganom „Naše je bolje, kupujmo domaće, putujmo domaće“ s ciljem promocije kvalitetnih domaćih proizvoda i lokalnog putovanja.

„Na kraju predivne večeri Izbora Mis Republike Srpske za Mis BiH za Mis Svijeta za 2022. godinu možemo reći da je bila veličanstvena noć. Njih 15 je prošlo u veliko državno finale i ovo je izbor koji traje 71 godinu u svijetu – Ljepota sa svrhom. Ove godine akcenat je na kampanji „Kupujmo i putujmo domaće“, jer se pokazalo prošlih godina da je u punoj snazi došlo do izražaja ono što je domaće. Naši domaći proizvođači treba da budu ohrabreni i ovo je jedna vrsta kampanje u kojoj učestvuju i sve naše misice i daju određene poruke da je najvažnije da podržimo domaću proizvodnju i da kupujemo domaće, a i sve turističke proizvode u RS i BiH i da konzumiramo naše turističke aranžmane unutar RS i unutar BiH. Veliko državno finale održaće se u 2023. godini“, rekao je Robert Jovanović glavni producent Izbora za Mis RS 2022. godine.

Na izboru za Mis Republike Srpske za Mis BiH predstavilo se 30 djevojaka iz Republike Srpske.

„Kada se bira lepota i mladost, jako je teško odabrati koja će devojka da ponese tu titulu Mis RS, a opet da se ne ogrešimo o druge devojke. Doneli smo jednoglasnu odluku da to bude devojka Anđela koja je ponela titulu Mis RS i ja iskreno želim svu sreću i da osvetla obraz, lepotu i mladost RS. Vrlo je bitno, pored lepote i mladosti, da nadograđujemo sebe, da budemo društveno aktivni, da se znanje nadograđuje kako bi one bile stamenije i pokazale sebe u pravom obliku i kako bismo mi to prepoznali. Rad na sebi se uvek isplati i to je jedina i prava investicija dok smo živi“, rekla je dr Marija Ristanović, vlasnik Estetskog centra „Dermamedic“ Bijeljina.

Izbor je održan pod pokroviteljstvom grada Bijeljina i Turističke organizacije Bijeljina.

Mis Republike Srpske je Anđela Joksimovićeva iz Trebinja, učenica trećeg razreda Gimnazije u Trebinju i od djetinjstva se bavi modelingom, a nakon osvajanja titule rekla je novinarima da će to vjerovatno biti njen životni izbor i poziv, uz nastavak školovanja.

„Nisam očekivala pobjedu i bilo mi je drago da učestvujem u ovakvom takmičenju i prvi put učestvujem na Izboru za mis. Ovo je prelijepo iskustvo – druženje da curama, upoznavanje novih ljudi. Nadam se što boljem plasmanu u idućem krugu takmičenja. Ovo je laskava titula i prihvatam je, ali moram reći da su sve cure koje su učestvovale jako lijepe“, iskrena je Joksimovićka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...