ZU Specijalistički centar ''KUĆA ZDRAVLJA'' Bijeljina: Obavještenje za pacijente

Datum:

Share post:

Zbog novonastale situacije vezane za pojavu virusa Kovid-19, a shodno instrukcijama i naredbama nadležnih državnih institucija: JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, kao i jedinica lokalnih samouprava i opština, zbog mjera predostrožnosti i sigurnosti zaštite zdravlja, kako pacijenata, tako i medicinskog osoblja, ZU Specijalistički centar „Kuća Zdravlja“ Bijeljina moli sve pacijente da zakazivanje termina za preglede vrše isključivo telefonskim putem i da se strogo pridržavaju zakazanog termina, bez mogućnosti kašnjenja.

ZU Specijalistički centar „Kuća Zdravlja“ Bijeljina je na svojim ulaznim vratima istakla obavještenje o brojnom stanju pacijenata u čekaonicama, kao i da je obavezno da se pacijenti pridržavaju uputstava po osnovu istaknutog obavještenja.

Brojnost pacijenata u čekaonicama je prema sljedećem rasporedu:
– Ginekologija (27. marta 3) – istovremeno mogu biti maksimalno 2 pacijenta
– Porodična medicina Ambulanta Bijeljina (Nikole Pašića 11) – istovremeno mogu biti maksimalno 2 pacijenta
– Porodična medicina PJ Ambulanta Vukosavlje (Muse Ćazima Ćatića 165A) – istovremeno mogu biti maksimalno 2 pacijenta
– ZU Apoteka „Kuća Zdravlja Pharm“ Bijeljina, PJ Vukosavlje (Muse Ćazima Ćatića 165A) – istovremeno mogu biti maksimalno 2 pacijenta.
 
Rastojanje između pacijenata mora da bude najmanje 1,5 metar.
– CT Skener centar (27. marta 38) – 1 pacijent
– Porodična medicina PJ Ambulanta Šamac (Dositeja Obradovića 45) – 1 pacijent
– ZU Apoteka “Kuća Zdravlja Pharm” Bijeljina (Nikole Pašića 11) – 1 pacijent.
 
ZU Specijalistički centar "Kuća Zdravlja" Bijeljina moli sve pacijente za razumijevanje, saradnju i odgovornost prema sebi i drugima.

„Kuća Zdravlja“ svim pacijentima preporučuje da se pridržavaju savjeta svojih ljekara, kao i da se pridržavaju predviđenih mjera sigurnosti i aktivnosti kako bi se preventivno izbjegla mogućnost nastanka i daljeg širenja oboljevanja usljed navedenog virusa.

TESTNA REKLAMA

Takođe, apeluju na sve građane da se pridržavaju mjera, instrukcija i naredbi svih nadležnih zdravstvenih ustanova: JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, te jedinica lokalnih samouprava i opština.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DRAGIŠA KATIĆ KALE: Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi

Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi. Dugogodišnji igrač, kapiten, trener i direktor stadiona u Dvorovima, omiljen, poštovan...

ŠAROVIĆ: SDS na izbore izlazi pod sloganom “Živjećeš bolje“

Srpska demokratska stranka na predstojeće izbore izlazi sa sloganom „Živjećeš bolje“, saopštio je ovo danas na konferenciji za...

MALETIĆ: Savo Bakajlić preko Nedžada Biće koji ima “SAKSIJU ZEMLJE“ i federalnih udruženja hoće nemire u Srpskoj

Zoran Maletić, pomoćnik ministra za poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, komentarišući današnju konferenciju za medije Udruženja poljoprivrednika "Sela...

Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio...