ZELENA PIJACA u Bijeljini RADI puno radno vrijeme

Datum:

Share post:

Zelena pijaca u Bijeljini radi puno radno vrijeme, od 7.00 do 17.00 časova.

Pijaca se nije zatvarala jer je na otvorenom prostoru, kaže Danijel Perić, rukovodilac Službe za organizaciju pijačnih usluga.

 
Perić napominje da je na pijaci provedena dezifenkcija svih površina, te da su preduzete različite mjere prevencije, u skladu sa novonastalom situacijom.

“Na Zelenoj pijaci provedena dezifenkcija svih površina, u skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, sa ciljem prevencije širenja novog virusa Korona, Kovid-19. Takođe, još u petak preduzeli smo mjere prevencije, postavili sapune, Aseptsol na česmama, kako bi naši korisnici koji rade na pijaci moli da izvrše dezinfekciju ruku, kao i svi građani koji prolaze kroz pijacu. Takođe, postavili smo još veći broj buradi za otpad”, kaže Perić, koji napominje da svi korsnici koriste rukavice za vrijeme prodaje, te da se na kraju radnog dana, kada se zatvori pijaca, vrši dezinfekcija vodom i Aseptsolom.

Perić kaže da se građani pretežno pridržavaju preporuka, te da se ne zadržavaju kod korisnika stolova i drže distancu prilikom kupovine.

“Naši redari kada primjete grupe ljudi na pijaci zamole građane da se razdvoje i do sad nismo imali nikakvih problema.  Pretežno, svi naši građani se pridržavaju preporuka, ne zadržavaju se kod korisnika stolova, drže distancu prilikom kupovine”, ističe Perić.

Kada je riječ o cijenama na pijaci, Perić kaže da se cijene nisu znatno mijenjale, osim cijena limuna i jabuka.

“Najprodavaniji proizvodi na pijaci su krompir, pasulj, luk, limun i narandža”, kaže Perić, koji poručuje da trajanje novog stanja najviše zavisi od građana,  njihove solidarnosti, odgovornosti i discipline.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PETROVIĆ: Sa Jasminom Abdulahagić i sa njenim timom se može jako lijepo diskutovati i moguće je sarađivati

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, govorio je o održanom Sajmu turizma i gastokulture...

BIJELJINA: Radnik Želju gurnuo na sporedni kolosijek

Očekivalo se da meč Radnik – Željezničar donese neizvjesnu utakmicu, a dobili smo lak i siguran trijumf ekipe...

CRNA GORA: Dva amandmana na rezoluciju, krivica individualna, poštovati Dejton

Crna Gora će uz posredovanje SAD predati dva amandmana na njemačku Rezoluciju o Srebrenici u cilju postizanja što...

FUTSALERI SARAJEVA NAPRAVILI BREJK U BIJELJINI, MOSTAR SG SIGURAN KOD KUĆE

Futsaleri Sarajeva i Mostar SG napravili su početnu prednost u polufinalu plej-ofa Premijer lige Bosne i Hercegovine. Sarajevo je...