VRIJEME: Sutra oblačno, mjestimično sa kišom

Datum:

Share post:

U RS sutra će preovladavati oblačno vrijeme, mjestimično sa kišom, češćom i jačom u južnoj polovini zemlje, te vjetrovito.

Ujutro i prijepodne u većini predjela padaće slaba kiša, a na višim planinama biće uslova za susnježicu i snijeg.
Drugi dio prijepodneva i dana biće prolazno suvo na zapadu i sjeveru, a u ostalim predjelima sa mjestimičnim padavinama.Na jugu su moguće obilnije padavine.

Poslijepodne i prema večeri nova zona kišnih oblaka sa zapada i jugozapada će dovesti do padavina, koje će do jutra zahvatiti cijelu zemlju. Na planinama susnježica i snijeg, a na jugu grmljavina i pljuskovi.

Duvaće slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar, tokom dana posebno u centralnom planinskom pojasu, jak na udare vrlo jak i olujni. Poslijepodne u slabljenju i skretanju na zapadni.

Minimalna temperatura iznosiće od  1 do 6, u planinama od minus 1 stepen Celzijusov.

Najviša dnevna temperatura biće od 8 do 13, lokalno na sjeveru do 15, a u planinama od 1 stepen Celzijusov.

Temperatura danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus 7, Sokolac, Ivan sedlo, Čemerno, Kalinovik, Han Pijesak, Gacko 7, Nevesinje 8, Srebrenica, Šipovo, Drinić, Bugojno, Jajce, Mrkonjić Grad i Livno 10, Bijeljina, Zvornik, Sarajevo i Tuzla 11, Foča, Bileća, Višegrad, Rudo, Doboj, Gradačac i Sanski Most 12, Novi Grad, Prijedor, Srbac, Bihać, Drvar, Neum, Široki Brijeg i Zenica 13, Trebinje, Banjaluka, Stolac 15, Mostar 16 stepeni Celzijusovih. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

FUTSALERI SARAJEVA NAPRAVILI BREJK U BIJELJINI, MOSTAR SG SIGURAN KOD KUĆE

Futsaleri Sarajeva i Mostar SG napravili su početnu prednost u polufinalu plej-ofa Premijer lige Bosne i Hercegovine. Sarajevo je...

Pashalno večernje u ugljevičkom hramu: VASKRS SRCA „UŽARIO“ (foto)

U ugljevičkom Hramu Svete Petke Paraskeve služeno je Pashalno večernje nakon čega su vjernici pošli u ophod oko...

TREND SE NASTAVLJA Hrana poskupljuje u cijelom svijetu, najviše na udaru meso

Svjetske cijene hrane u aprilu su porasle drugi mjesec zaredom. Cjelokupni rast cijena najvećim je dijelom posljedica rasta...

SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA U BIJELJINI U XX VIJEKU

Srpska pravoslavna crkva na području Bijeljine ima znamenitu prošlost koja seže do vremena vladavine slavne loze Nemanjića. Najstariji...