VRIJEME DANAS oblačno sa padavinama

Datum:

Share post:

Jutro oblačno, sa kišom uglavnom u južnim i jugozapadnim krajevima, u višim predjelima i na planinama mjestimično sa snijegom, na sjeveru i sjeveroistoku pretežno suvo. Tokom dana opet jače naoblačenje sa juga i jugozapada koje donosi obilnije padavine, kišu u nižim , a susnježicu i snijeg u višim krajevima i na planinama. Na jugu sa pljuskovima i grmljavinom. Tokom večeri i noći pad temperature, pa će u nižim krajevima ponegdje kiša prelaziti u susnježicu i snijeg.

Vjetar ujutru jak povremeno sa olujnim udarima južni, sredinom dana umjeren do jak, kasno poslijepodne opet u jačanju, promjenljivih smjerova.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 2 do 8, na planinama od -1 stepen. Najviša dnevna temperatura vazduha tokom dana biće od 4 do 10, na sjeveru i sjeveroistoku oko 13, na planinama od 0 stepen Celzijusa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...