Vodosnadbijevanje redovno, prekidi u snabdijevanju električnom energijom

Datum:

Share post:

Na svim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će danas biti uredno, jer nema planiranih prekida u vodosnabdijevanju, navode iz AD „Vodovod i kanalizacija“.

Bez struje danas će biti Donja, Srednja i Gornja Čađavica, Srednji i Gornji Dragaljevac, Obradovo Brdo, od 8.00 do 11.00 časova. Od 12.00 do 15.00 časova bez struje će biti Donji Dragaljevac, Vršani Tomići, Vršani Novi, Donji i Srednji Magnojević, Gornja Bukovica i Gornji Magnojević.

 
Bez struje od 10.00 do 11.00 časova biće  Ulica srpske vojske, a od 8.30 do 9.30 Ulica Nikole Tesle i Skendera Kulenovića, TS Janja 7.

Bez struje danas će biti i građani koji se električnom energijom snabdijevaju sa elektroenergetskih objekata TS Burum škola, TS Brčanska cesta 2, TS Triješnica 1, TS Balatun Lipice ŽTS, TS Gornje Crnjelovo 2 Centar, TS Čengić 5 Đojići, navode iz Elektro-Bijeljine.

Radna jedinica Bijeljina pokriva teritoriju grada Bijeljina i opština Pelagićevo i Donji Žabari, a u njenoj organizacionoj strukturi se nalaze tri poslovnice, PJ Bijeljina, PJ Janja i PJ Pelagićevo, kao i rejon Dragaljevac.

RJ Bijeljina, preko svojih 518 trafo-stanica i dalekovoda ukupne dužine od oko 2.000 km, električnom energijom snabdijeva 50.051 krajnjih kupaca.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...

Aktiv žena SP Bijeljina organizovao akciju podjele vaskršnjih jaja (foto)

U susret Vaskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku, Aktiv žena Socijalističke partije, Gradski odbor Bijeljina, organizovao je danas akciju pod‌jele...