Velika humanitarna utakmica u Bijeljini: Veterani Bijeljina – Zekini prijatelji (foto)

Datum:

Share post:

U ponedjeljak 20. marta, biće odigrana humanitarna utakmica u sklopu akcije pomoći skupljanja sredstava za dalje liječenje Miloša Božovića, mladog golmana iz Istočnog Sarajeva, a sastaće se veterani regije Bijeljina i odabrana selekcija ‘Zekini prijatelji’.

Milorad Zeko Savić je došao na ovu humanu, divnu ideju, da pored turnira i utakmica koje organizuju timovi uglavnom iz sarajevsko-romanijske regije i Bijeljina, kao i čitava Semberija uzmu učešće u ovoj humanoj akciji do konačnog izlječenja našeg Miloša.

Miloš je inače sin Aleksandra Kunte Božovića, koji je nebrojeno puta bio rival i našem Radniku, sportski je radnik i dobro poznata i rado vidjena osoba svugdje u regionu. Miloš je počeo tretman liječenjem matičnim ćelijama u Moskvi, troškovi liječenja iznose 120.000 evra, a poslije primljene 4 doze, Miloš je pokazao značajan napredak, počeo je da sjedi, ima izoštren vid, osjeća promjene temperature, porastao je i postoji velika nada za konačno izliječenje. Postoji nada, ali i enormni troškovi, a na nama je da se našem Milošu nadjemo u nevolji i pomognemo u njegovoj borbi koliko možemo.

Naš zadatak će biti da prodamo što veći broj ulaznica koje će koštati 5,00 KM i koje će se moći kupiti na ulazu, a ako neko ne bude imao sredstava, teška, preteška su vremena, ulaz je slobodan naravno. Ulaznice će biti podijeljene i firmama, kafićima i sl., a ukoliko neko želi da kupi veći broj ulaznica i podijeli, može se javiti i na ovu stranicu Veterani Radnika. Priličan broj firmi se ponudio da uplati direktno sa svojih računa preko Crvenog krsta, te je i tako moguće donirati sredstva. Aktivan je i humanitarni broj 1412 čijim pozivom donirate 1 KM, a akcija traje do 1.4.2023.

Sama utakmica biće jedan svojevrstan fudbalski spektakl, a ideja je da veterani sa područja Bijeljine igraju protiv ‘Zekinih prijatelja’, ekipe koja je sastavljena od zaista velikih imena : Savo Milošević, Ljubiša Dundjerski, Saša Djurasović, Savo Pavićević, Dragan Mićić, Dule Obadović, nešto mladji, Zvezdini Branko Bošković i Dejan Milovanović, te Miloš Krasić, Milan Lane Jovanović, slavni reprezentativci. Banja Luka će imati svoje predstavnike, Grujića, Maletića i Branislava Krunića, svaka čast momci, svaka čast Krajino, a Kruna predstavlja i Trebinje i Hercegovinu. Biće tu i legendarnih fudbalera iz Mačve i Podrinja, nećemo sve da otkrivamo, iznenadićete se itekako.

Veterane Bijeljine će predvoditi organizator Zeko Savić, a onako respektabilnoj ekipi Zekinih prijatelja suprostaviće se i veterani u dobroj formi klubova sa područja Semberije i Majevice, a Semberci se uzdaju da će igrati i Branimir Bajić, legendarni igrač Partizana, a i našeg Radnika.

Dođite svi da uživate u dobrom fudbalu, a prije svega da poručimo Milošu i svakom kome je potrebna pomoć i podrška, da nije i da nisu sami.

Stadion Radnika, 20. mart u 17.00 časova!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PET MAGAZIN: Kako da znate da su dve mace ostvarile jaku vezu

Povezane mačke definišu se kao par mačaka koje su uspostavile blizak odnos jedna sa drugom. Neke povezane mačke...

Dušan Veletić nastavlja da piše istoriju: Bijeljinac u finalu Evropskog prvenstva!

Ispisao je istoriju kada je ušao u polufinale, uzeo je prvu medalju za Srbiju poslije 67 godina u...

Google apokalipsa sa „kolačićima“

​Inicijativa kompanije Google za blokiranje kolačića trećih strana prisutna je već nekoliko godina, ali je u konstantnom odlaganju,...

AGRO SAVJET: Vodič za održavanje, prihranu i presađivanje orhideja

Za orhideje kažu da su najljepše cvijeće na planeti, ali ako ih gajite, vrlo je važno znati osnovna...