UGLJEVIK: DNS SE PRIKLJUČILI JOVIĆ, LjUBOJEVIĆ I JOŠ 2O NOVIH ČLANOVA

Datum:

Share post:

OO DNS Ugljevik upriličio je svečani prijem novih članova u Demokratski Narodni Saveez. Dvadest novih članova pristupilo je našoj stranci. Predsjednik OO DNS Ugljevik Dragiša Vidaković poželio je dobrodošlicu novim članovima među kojima su i istaknuti privrednici naše opštine Pero Jović i Jovo Ljubojević te istakao da su novi članovi u DNS prepoznali kvalitet, novu energiju mladih ljudi, rad rukovodstva i našeg predsjednika Nenada Nešića.

Nedavno smo imali značajan događaj kada je DNS-u pristupio Radislav Jovičić i postao podtpredsjenik DNS-a,što je veoma važno za Ugljevik imatu u vrhu potpredsjednika značajne stranke, stranke koja je druga po snazi u koalicionom bloku, samim tim večerašnji skup je tendencija rasta i razvoja DNS-a u Ugljeviku, navedeno je u saopštenju DNS Ugljevik.

 Događaju   prisustvovao je i  potpredsjednik  DNS-a Radislav Jovičić, koji je na prvom mestu istakao podršku Dragiši Vidakoviću i njegovom timu koji su odolili mnogim teškim izazovima u prethodnom vremenskom periodu za ovu stranku i opstali i ostali jaki. Jovičić je potvrdio ovom prilikom da se u cijeloj Republici Srpskoj DNS ističe po posebnoj energiji.

Svečanom prijemu novih članova DNS-a u Ugljeviku prisustvovali su  i predsjednik regionalnog odbora  Diko Cvijetinović, kao i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović. Popović je ovom priilikom rekao da su iz ove stranke odlučili da se ovaj rast Demokratskog Narodnog Saveza više nikada ne zaustavi, kako u Ugljeviku tako i u cijeloj Republici Srpskoj. Popović je ovom prilikom i prenio svoja očekivanja od  predstojećih izbora istaknuvši da će DNS sigurno biti druga partija u vldajućoj koaliciji.

Svečanom činu pristupanja novih članova DNS-u u Ugljeviku prisustvovao je i  kandidat za načelnika opštine Lopare Srećko Ilić, rečeno je iz DNS Ugljevik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBO LJUBOJEVIĆ: Novinarstvo se danas nalazi između čekića i nakovnja

Ovaj dan obilježavamo u trenutku prijetnje po medijske slobode, ali i lošim statusom medijskih radnika. Svjetski je dan slobode...

Sportsko ribolovno udruženje „Riba“ tradicionalno organizovalo humanitarnu akciju pripremanja obroka korisnicima Narodne kuhinje na teritoriji Grada Bijeljina (foto)

Sportsko ribolovno udruženje "Riba" iz Bijeljine, u želji da uljepša praznične dane najugroženijim sugrađanima, danas je tradicionalno organizovalo...

DODIK POVODOM MEĐUNARODNOG DANA SLOBODE MEDIJA: Srpska stvorila uslove za rad svih medija

Republika Srpska, kao demokratsko društvo, stvorila je uslove za rad svih medija cijeneći važnosti slobode izražavanja, ulogu i...

Svjetski Dan slobode medija

Treći maj u svijetu obilježava kao Dan slobode medija s ciljem podizanja svijesti o značaju slobode i nezavisnosti...