UDRUŽENJE VETERANA “GARDA PANTERI“: Gradonačelniče da li Vam je draža Sarajevska čaršija ili inistiticije Republike Srpske?

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Udruženja veterana Garda Panteri prenosimo u cijelosti:

’’Najoštrije osuđujemo jedan sraman čin gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića da se ne rukuje sa Ministrom poljoprivrede Borisom Pašalićem najboljim ministrom u Vladi Republike Srpske.

Ovo saopštenje smo izdali na zahtjev mnogih poljoprivrednika, boraca u Semberiji jer je ministar  Pašalic veoma odgovoran čovjek prema poljoprivrednicima.

Našem gradonačelniku je važno da je u Bijeljinu doveo Šefika Džaferovica i Edina Ramića ministra za povratak u vladi F BiH.

Pitamo gradonačelnika čiji je on gradonačelnik i da li mu je draža Sarajevska čaršija ili inistiticije Republike Srpske?

Ministru Pašaliću pružamo puno podršku i uvjek je dobro došao u Semberiju, a naš gronačelnik neka dočekuje neprijatelje Republike Srpske i neka se rukuje sa njima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

1 KOMENTAR

  1. Stvarno je ovaj Pero zvani Maljutka siroj javnosti poznat kao lazni Dodik a u skorije vreme i čikino dete, pretjerao sa prozivanjem cestitog gradonačelnika!
    Malo mu što je skoro na sjednici skupstine RS posvecenoj pravima i polozaju boraca proslavio se braneci vladu RS kao da je borackoj populaciji med i mleko u RSu sad je poceo da brani i ministre pojedinacno!Ajd da je onog za boracka vec nekog za poljoprivredu..Nije mu gradonacelnik pruzio ruku..pa to zaista zadire u interese boracke populacije..i dusevne a pogotovo materijalne pa treba Pero da osudi!Valjda da opere ‘poguro čiko“!Radeci ovo za sitne interese naravno licne ogadio je narodu i udruzenje i borce! Borci gube postovanje koje su zasluzeno stekli u ratu a njega samog naravno licno ne shvata niko ozbiljno!Pretvorivsi udruzenje ‘Pantere’ u SNSD ovu partijsku vojsku izgubili su postovanje svih patriota i boraca kooji nisu simpatizeri ili glasaci istih..a ozbiljno mislim i istih!Al sluze za ovakve stvari!Posto je sam Pero funkcioner SNSDa vodi odbor za boracka pitanja u gradskom odboru SNSDa bilo bi lepo da objasni istim svojim saborcima a i javnosti kad proziva gradonacelnikaa i opoziciju kao za saradnju sa sarajevskom carsijom kako mu ne smeta saradnja samo na 2 primera:1.U visegradu SNSD SDA zajedno da sacuvaju nacelnika pre mesec dana!Nisu uspjeli!
    2.Juce u Bratuncu SNSD SDA potrudise se da obore nacelnika !Uspjeli su sa 350 glasova razlike!RAMiZ omrazeni i ruzni SALKIC koji vodi SDA u RSu izveo je na gasanje 600 Bosnjaka protiv nacelnika a u korist SNSDa!Potrudio se Ramiz da obidje sva sela i da pozove protiv nacellnika sve bosnjake i uspio!Bez Ramiza bio bi obrnut rezultat!Istog onog nacelnika vijih preko 20 Rankica srtradalo od Ramizovih Bosnjaka!Koji je dobio krivicnu prijavu neki dan zbog postavljanja fotografija stradalih srba bratunackih za vreme zadnjeg rata!To tebi Pero ne smeta!Pa predsednik boracke u Bratuncu je clan tvog udruženja i tvoje stranke!To ne smeta gardi u Bratuncu!Al u Bn gdje je mir i normalan odnos Bosnjaka i Srba koliki toliko to ti smeta!Pa majstore zovi Lukaca da skine ratnu zastavu armije bih u Janji!Stoji godinama!Ili ucuti vise!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Godišnji koncert KUD-a „Ravno polje“ 12. maja

Kulturno umjetničko društvo "Ravno polje" poziva sve prijatelje, poštovaoce njihovog rada, kulture i tradicije na njihov Godišnji koncert. "Biće nam...

OBRAČUN VODNIH NAKNADA U 2023. GODINI: U Budžet prikupljeno 21.413.658,21 KM

Javna ustanova „Vode Srpske“ u toku 2023. godine izdala je obveznicima 528 rješenja o obračunu posebnih vodnih naknada. U...

Gram prevencije je duplo značajniji od kilograma liječenja – Na vrijeme se obratite Centru za promociju i prevenciju bolesti Doma zdravlja Bijeljina (video)

U februaru  tekuće godine u sklopu Doma zdravlja Bijeljina osnovan je Centar za promociju zdravlja i prevenciju bolesti...

NEŠKOVIĆ: Dom naroda BiH u blokadi već dva mjeseca voljom bošnjačkih delegata

Dom naroda Parlamenta BiH je već mjesec i po dana u blokadi i bez zasjedanja. Bošnjački klub delegata...