U Bijeljini održana aktivnost “Mogu i ja“ sa ciljem da se naglasi važnost pristupačnosti i promoviše inkluzivan pristup koji uključuje sve građane (foto)

Datum:

Share post:

U okviru obilježavanja Evropske sedmice urbane mobilnosti, koju u ime Gradske uprave Grada Bijeljina organizuje Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije u saradnji sa značajnim brojem partnera i sponzora, danas je u Gradskom parku održana aktivnost „Mogu i ja“, sa ciljem da se naglasi važnost pristupačnosti i promoviše inkluzivan pristup koji uključuje sve građane.

Partneri, Centar za socijalni rad – Dnevni za djecu sa smetnjama u razvoju i Dnevni centar za djecu u riziku realizovali su „Igre bez granica“ za djecu sa i bez poteškoća u razvoju, te su na praktičan način poslali poruku da kroz igru i sportsko-rekreativne sadržaje možemo prevazići mnoge predrasude.

Radost koju su iskazali mališani predstavlja odličan motiv za kreiranje ljepše, bolje i inkluzivne zajednice, koja je prilagođena svima.

TESTNA REKLAMA

Zahvaljujući sponzorima, djeca su dobila medalje i poklon pakete, a tokom samog događaja su dijeljeni slatkiši i sokići.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...

Koncert Dušana Sekulića u Bijeljini – tražila se karta više

Koncert svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličen povodom Dana grada Bijeljine izazvao je ogromno interesovanje....

Google sprema novu alatku za zaštitu privatnosti korisnika

Google uvodi novi način za uklanjanje rezultata pretrage koji sadrže lične podatke. Čak i oni koji najviše vode računa...