U Bijeljini održana aktivnost “Mogu i ja“ sa ciljem da se naglasi važnost pristupačnosti i promoviše inkluzivan pristup koji uključuje sve građane (foto)

Datum:

Share post:

U okviru obilježavanja Evropske sedmice urbane mobilnosti, koju u ime Gradske uprave Grada Bijeljina organizuje Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije u saradnji sa značajnim brojem partnera i sponzora, danas je u Gradskom parku održana aktivnost „Mogu i ja“, sa ciljem da se naglasi važnost pristupačnosti i promoviše inkluzivan pristup koji uključuje sve građane.

Partneri, Centar za socijalni rad – Dnevni za djecu sa smetnjama u razvoju i Dnevni centar za djecu u riziku realizovali su „Igre bez granica“ za djecu sa i bez poteškoća u razvoju, te su na praktičan način poslali poruku da kroz igru i sportsko-rekreativne sadržaje možemo prevazići mnoge predrasude.

Radost koju su iskazali mališani predstavlja odličan motiv za kreiranje ljepše, bolje i inkluzivne zajednice, koja je prilagođena svima.

Zahvaljujući sponzorima, djeca su dobila medalje i poklon pakete, a tokom samog događaja su dijeljeni slatkiši i sokići.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...