U Bijeljini održana aktivnost “Mogu i ja“ sa ciljem da se naglasi važnost pristupačnosti i promoviše inkluzivan pristup koji uključuje sve građane (foto)

Datum:

Share post:

U okviru obilježavanja Evropske sedmice urbane mobilnosti, koju u ime Gradske uprave Grada Bijeljina organizuje Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije u saradnji sa značajnim brojem partnera i sponzora, danas je u Gradskom parku održana aktivnost „Mogu i ja“, sa ciljem da se naglasi važnost pristupačnosti i promoviše inkluzivan pristup koji uključuje sve građane.

Partneri, Centar za socijalni rad – Dnevni za djecu sa smetnjama u razvoju i Dnevni centar za djecu u riziku realizovali su „Igre bez granica“ za djecu sa i bez poteškoća u razvoju, te su na praktičan način poslali poruku da kroz igru i sportsko-rekreativne sadržaje možemo prevazići mnoge predrasude.

Radost koju su iskazali mališani predstavlja odličan motiv za kreiranje ljepše, bolje i inkluzivne zajednice, koja je prilagođena svima.

TESTNA REKLAMA

Zahvaljujući sponzorima, djeca su dobila medalje i poklon pakete, a tokom samog događaja su dijeljeni slatkiši i sokići.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...

Milan Petrović (SDS) novi potpredsjednik NS RS

Na osnovu Poslovnika o radu Narodne skupštine Republike Srpske  jedno od podpredsjedničkih mjesta NS RS pripada najvećoj opozicionoj...

BROD, JEREMIĆ SPS: Hvala prijateljima iz Japana

Direktor Doma zdravlja Brod Igor Jeremić zahvalio je Vladi Japana na donaciji za nabavku rentgen uređaja za potrebe...