Stonoteniski klub „Radnik“ i Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ organizovali humanitarni turnir – pomoć porodici Đurić iz bijeljinskog naselja Batković

Datum:

Share post:

Stonoteniski klub „Radnik“ i Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ organizovali su danas humanitarni turnir u Bijeljini, a sva prikupljena sredstva biće dodijeljena višečlanoj porodici Đurić iz bijeljinskog naselja Batković.

Slađan Josipović iz organizacije „Srbi za Srbe“ rekao je da žele da pomognu Đurićima i ubrzaju adaptaciju njihove porodične kuće. 

On je dodao da Đurići imaju petoro djece i da svi treniraju džudo i postižu zapažene rezultate, a pored toga su i dobri đaci.

„Ovo ce im biti dodatni podstrek“, naveo je Josipović i dodao da su danas prikupili više od 250 KM.

Trener u bijeljinskom Stonoteniskom klubu „Radnik“ Saša Savković rekao je novinarima da je danas učestvovalo više od 40 takmičara, od kojih je 20 mališana, iz Bijeljine, Zvornika, Šekovića, Ljubovije, Janje, Ugljevika.

„Posebno je zadovoljsto organizovati ovakav vid turnira gdje ljubitelji sporta mogu da se takmiče, a ujedno i pomognu drugima“, naveo je Savković nakon takmičenja koje je održano u novootvorenoj stonoteniskoj areni na Agro-tržnom centru „Semberija“ u Bijeljini.

Savković je čestitao pobjednicima današnjeg turnira, u svim kategorijama.

On je rekao da klub postoji više od 10 godina i da treniraju sa djecom različitih uzrasta, te da se uspješno takmiče na turnirima u Republici Srpskoj, BiH i regionu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...