SNSD BIJELJINA: Neka Slaviša Marković saopšti zašto PDP nije glasao za Izborni zakon Republike Srpske?

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Političkog savjeta Gradskog odbora SNSD Bijeljina a na navode poslanika u NS RS i potpredsjednika PDP iz Bijeljine prenosimo u cjelosti:

Gospodine Markoviću, kao iskusan političar u svojim posljednjim saopštenjima pokušavate skrenuti pažnju sa suštine, a suština je da ste u funkciji političkog Sarajeva i neprijatelja Srpske i naših građana i od toga se ne možete distancirati ma koliko bili iskusni u politici.

SNSD BIJELJINA: Slaviša Marković (PDP) je u direktnoj funkciji političkog Sarajeva i stranog faktora u BiH (foto)

Ponovićemo: SNSD i odgovorne stranke u Republici Srpskoj u ovom trenutku odlučuju na koji će se način ponašati kada je riječ o nametnutim Šmitovim rješenjima na Izborni zakon BiH, kako bi se ostvarilo Ustavom zagarantovano pravo da Republika Srpska provodi i suvereno kontroliše izbore na svojoj teritoriji.

Zašto jasno ne saopštite prave razloge zašto PDP nije glasao za Izborni zakon Republike Srpske?

„To je krah čitave njihove politike“ Marković o izlasku SNSD na lokalne izbore po Šmitovom nametnutom Izbornom zakonu BiH

Zašto suverenitet naroda, a time i građana Bijeljine uporno poklanjate neimenovanom strancu ili nekoj komisiji u Sarajevu?

Vaše teze su opasne po jedinstvo i Republiku Srpsku u trenutku kada srpski narod trpi ogromne pritiske.

MARKOVIĆ: Kad već lokalne komisije SNSD prate republički nivo, neka objasne zašto nisu glasali za sportsku dvoranu u Bijeljini (foto)

SNSD i odgovorne partije trenutno razmatraju i mogućnost da se izbori odlože i sačeka stupanje na snagu Izbornog zakona Republike Srpske, ali neće upasti u zamku da srpski narod ostane bez legitimnih političkih predstavnika, što je, izgleda, alternativa koju nam nudi PDP.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUČIĆ: Usvajanje rezolucije o Srebrenici dovelo bi do novih tenzija i dubokih podjela

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa stalnim predstavnikom Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN Muhamedom Abušahabom...

Gradaščević izrazio saučešće ambasadoru Irana i upisao se u knjigu žalosti (foto)

Mustafa Gradaščević, potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina boravio je u Sarajevu i tom prilikom izrazio saučešće ambasadoru Irana te...

BORENOVIĆ: Dodik i SNSD su po ko zna koji put sve slagali

Pokušava se izvlačiti na opoziciju, što je krajnje apsurdno, ali ostaje činjenica: Dodik i SNSD su po ko...

„Poziv institucijama i građanima da 23. maja istaknu zastave Republike Srpske“

Vlada Republike Srpske poziva institucije i građane da u četvrtak, 23. maja 2024. godine, povodom glasanja u Generalnoj...