SERVISNE INFORMACIJE za 3. januar: Prekidi u snabdijevanju vodom

Datum:

Share post:

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, dolaziti do prekida u vodosnabdijevanju, u sljedećim ulicama i naseljima:

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, dolaziti do prekida u vodosnabdijevanju, u sljedećim ulicama i naseljima:

  • Save Šumanovića (Bijeljina)
  • Majevička (Bijeljina)
  • Majora Dragutina Gavrilovića (Bijeljina)
  • Brijesnica

Obavještavamo sve naše korisnike da se u Ulici Stefana Dečanskog u Bijeljini, izvode radovi na rekonstrukciji ove ulice i da će oni trajati do kraja ove godine, te da u tom periodu može dolaziti do čestih prekida u vodosnabdijevanju. Molimo naše korisnike za razumijevanje i preporučujemo im da do tada imaju pripremljene neophodne rezerve vode.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ĐOKOVIĆ: Želim da igram na OI u Los Anđelesu 2028. godine

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković izjavio je da želi da igra na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje...

Omladina RSS donacijom Biblioteci obilježila Svjetski dan knjige i autorskih prava (foto)

Republička omladina Srpske /ROS/ donirala je 50 knjiga Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ povodom obilježavanja 23. aprila – Svjetskog...

Bijeljinska Biblioteka uručila priznanja „NAJ ČITALAC“

Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, pored popusta od 50% na godišnju cijenu članarine, bijeljinska Biblioteka "Filip...

MIĆO ŽIVIĆ: Ne “vozikajte se“ po Crnjelovu – gospodo iz EUFORA i NATO pakta vratite se tamo odakle ste došli (foto,video)

EUFOR u Obarskoj i Crnjelovu EUFOR ili Snage Evropske unije je naziv za vojsku u Bosni i Hercegovini koji nadgleda vojnu implementaciju Dejtonskog sporazuma.  Snage EUFOR...