Sutra darivanje PRVOROĐENE bebe u bijeljinskoj Bolnici 2023.

Datum:

Share post:

Danas u ponedjeljak, 02. januara 2023. godine u Bijeljinskoj Bolnici je rođena prva beba.

Dječak, težak 3.630 gr, dugačak 54 cm, prva je beba rođena u bijeljinskoj Bolnici u novoj 2023. godini,  a na svijet je stigao danas u 15 časova i 40 minuta.

Tim povodom, sutra, u utorak (03. januar 2023. godine) u 10.30 časova prof. dr Zlatko Maksimović, direkor Bolnice „Sveti Vračevi“ Bijeljina, uručiće LIČNI poklon prvorođenoj bebi u 2023.godini.

Dječak je rođen na prvu slavu u Novoj godini – Sveti Ignjatije, poznat kao Bogonosac, a pravoslavna vjerovanja kažu da se na današnji dan djeca valjaju povući za uvo da što više porastu u nastupajućoj godini.

Roditeljima je ovo prva beba.

Skroman ’’lični’’ poklon ponosnim roditeljima za provorođenče uručiće prof. dr Zlatko Maksimović, direkor Bolnice „Sveti Vračevi“ Bijeljina.

Menadžment bijeljinske Bolnice srećnim roditeljima od srca je čestitao prinovu, a bebi poželio srećno i bezbrižno djetinjstvo, uz poruku da samo ovako lijepe vijesti tokom cijele 2023. godine saopštavaju cjelokupnoj javnosti i našim sugrađanima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Umrla baka Draginja (95): Preživjela tifus i Jasenovac (foto)

Na praznik Prepodobnog Tita Čudotvorca, 15. april 2024. preminula je Draginja (Nikole) Balać. Baka Draga, rođena Kukić, rođena je...

Vučić: Srbija će pomoći Bileći

Predsjednik Srbije Aleksnadar Vučić, koji je sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom posjetio Bileću, rekao je da će...

Tesla ukida 14.000 radnih mjesta „Ne postoji ništa što više mrzim, ali to se MORA URADITI“

Tesla navodno otpušta više od 10% svoje globalne radne snage, što je najmanje 14.000 zaposlenih. Izvršni direktor proizvođača električnih automobila,...

Slatko od jagoda: Uz jedan trik sastojak, priprema je duplo brža

Predlažemo vam da iskoristite jagode koje već mogu da se kupe i da napravite domaće slatko od mirisnih...